Ο επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπίας, Βλαντιμίρ Μεντίνσκι, δήλωσε ότι οι εκπρόσωποι της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα περιμένουν μέχρι τις 15:00, τοπική ώρα, για επιβεβαίωση από την Ουκρανία ώστε να συντονίσουν τη συνάντηση στο Γόμελ της Λευκορωσίας.
Μόλις παρέλθει αυτό το χρονικό διάστημα κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η μοίρα της Ουκρανίας, καθως, ό,τι κι αν ισχυρίζονται οι δυτικοί, ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει τι έχει σχεδιάσει να κάνει ο Πούτιν!
Θυμίζουμε ότι νωρίτερα ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι αρνήθηκε την ρωσική πρόταση για συνομιλίες, λέγοντας ότι δεν μπορεί να διαπραγματευτεί στη Λευκορωσία, την οποία η Ρωσία χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή για να της επιτεθεί.
«Βαρσοβία, Κωνσταντινούπολη, Μπακού – προσφέραμε στη Ρωσία να διεξαχθούν οι συνομιλίες σε αυτές τις πόλεις ή σε οποιαδήποτε άλλη πόλη όπου από την οποία δεν εκτοξεύονται πύραυλοι στην Ουκρανία», είπε χαρακτηριστικά.
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ουκρανίας, Όλεγκ Νικολένκο, δήλωσε ότι η ουκρανική αεροπορία κατέρριψε έναν πύραυλο που στόχευε το Κίεβο και εκτοξεύθηκε «από αεροπλάνο που πέταξε από τη σύμμαχο της Ρωσίας, Λευκορωσία».
(φωτο:screenshot)









