• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ουκρανία: Ο Πούτιν έστειλε «καταστροφείς πόλεων» στα σύνορα! Μασάνε την «γραβάτα» τους οι διεθνιστές, ΒΙΝΤΕΟ

Ουκρανία: Ο Πούτιν έστειλε «καταστροφείς πόλεων» στα σύνορα! Μασάνε την «γραβάτα» τους οι διεθνιστές, ΒΙΝΤΕΟ

Η όποια διαπραγμάτευση θα γίνει με όρους Πούτιν...

Ενώ οι διεθνιστές ζητούν μέσω του Μπάιντεν «Διεθνή Σύνοδο για την Ειρήνη» από τον Πούτιν, ο Ρώσος Πρόεδρος, σε μια τέτοια περίπτωση, θέλει να βρεθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων από όσο πιο ισχυρή θέση γίνεται.

Ως εκ τούτου, νέα πλάνα δημοσιεύθηκαν στο Διαδίκτυο, τα οποία δείχνουν την ανάπτυξη ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων με κατεύθυνση τα σύνορα με την Ουκρανία, όμως αυτή την φορά προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία, καθώς παρουσιάζουν τα καταστροφικά πυροβόλα 2S4 Tyulpan από την εποχή των Σοβιετικών.

Η Ρωσία έχει φροντίσει να αναβαθμίσει έναν μικρό αριθμό από αυτά, διατηρώντας τα σε επιχειρησιακή λειτουργία.

Τα πυροβόλα 2S4 Tyulpan δίνουν στους Ρώσους την ευχέρεια για έναν πιο οικονομικό τρόπο για την διεξαγωγή μπαράζ πυροβολικού, το οποίο θα μπορούσε να επικεντρωθεί σε πιο εξειδικευμένους στόχους, και ονομάζονται καταστροφείς πόλεων.

Όπως υπογραμμίζεται, το 2S4 Tyulpan χρησιμοποιεί βλήματα των 240 χιλιοστών, αλλά και βλήματα υψηλής εκρηκτικής ύλης, ενώ μπορεί να εξοπλιστεί με πυρηνικά και είναι το μεγαλύτερο οπλικό σύστημα της κατηγορίας του.

Δείτε εικόνες:

Χθες, ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν, εν μέσω κλιμακούμενων εντάσεων στην Ουκρανία, κατά την οποία εξέφρασε την ανησυχία του για τη συρροή ρωσικών δυνάμεων στην Κριμαία και στα ουκρανικά σύνορα.

Ο Τζο Μπάιντεν (παρα)κάλεσε τη Ρωσία να κατεβάσει τους τόνους, ενώπρότεινε αμερικανορωσική σύνοδο κορυφής για την ειρήνη σε τρίτη χώρα «εντός των προσεχών μηνών». Σύμφωνα με το ανακοινωθέν του Λευκού Οίκου, οι δύο ηγέτες συμφώνησαν στην ανάγκη στρατηγικού διαλόγου για θέματα ελέγχου των εξοπλισμών και άλλα αναδυόμενα ζητήματα ασφαλείας, βασιζόμενοι στη συνεργασία τους για την επέκταση ισχύος της συνθήκης ελέγχου των πυρηνικών όπλων START 2.

Επιπρόσθετα σήμερα θα διεξαχθεί και τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας του ΝΑΤΟ με θέμα την Ουκρανία.