• Αρχική
  • Άρθρα
  • Οι Ιταλοί φωτογραφίζουν την «ρωσική φάλαγγα» – «Ξεγυμνώθηκε» από τον Πούτιν η Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ιταλοί φωτογραφίζουν την «ρωσική φάλαγγα» – «Ξεγυμνώθηκε» από τον Πούτιν η Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφαιρούν σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης...

Με την αποδοχή απ΄τη Ρωσία της έκκλησης για υγειονομική βοήθεια κάθε είδους από την Ιταλία, στάλθηκαν αεροπορικώς με συνολικά 14 πτήσης με αεροσκάφη στρατηγικών μεταφορών Il-76 μονάδες ΡΒΧ πολέμου για την απολύμανση της πόλης και τη βοήθεια του τοπικού ιταλικού ιατρικού προσωπικού.

Φυσικά οι Ρώσοι δε χάνουν ευκαιρία να διαφημίσουν την όλη δράση τους  καθώς τη στιγμή που ο Πρόεδρος Πούτιν επιβάλει έκτακτα μέτρα για τον κορονοϊό και θα χρειαστεί όλο το διαθέσιμο προσωπικό, έχει αποστείλει κόσμο στην Ιταλία.

Στο παρακάτω βίντεο το πιο σημαντικό ίσως δεν είναι η αυτή καθ εαυτή η πορεία της φάλαγγας αλλά το γεγονός ότι πολίτες στο δρόμο σταματούν και φωτογραφίζουν τη Ρωσική φάλαγγα ενισχύοντας το αίσθημα εμπιστοσύνης προς τη Ρωσική Ομοσπονδία.

Την ώρα που στην Ευρωζώνη γίνονται συζητήσεις για την οικονομική πορεία της Ένωσης με τη Γερμανία να στέκεται μόνη εναντίων όλων ως προς την οικονομική πολιτική που θα ακολουθηθεί, οι Ιταλοί φαίνεται ότι δε θα ανεχτούν πολλά πράγματα μόλις τελειώσει η κρίση.

Ήδη η Ιταλία είναι μέσα στις χώρες που θέλουν ευρωομόλογο για την ομαλή οικονομική ενίσχυση των κρατών της ευρωζώνης μαζί με άλλες 8 χώρες τη στιγμή που η Morgan’s προβλέπει ύφεση της τάξης του 5% για την ευρωζώνη και πληθωρισμό που θα χτυπήσει το 0% μέχρι το άλλο 6μηνο του 2020.

Σε όλο αυτό το οικονομικό πόκερ η Γερμανία θα προσπαθήσει να επιβάλει το δικό της ρυθμό, όπως έχει κάνει μέχρι τώρα άλλωστε η οποία προτιμά αυστηρά μνημόνια, (όχι πάλι θα πεί κανείς) ενώ όλοι οι υπόλοιποι, τις Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης, δε έχουν διάθεση να μπούν στην ίδια επίπονη διαδικασία.

Μέσα σε όλα αυτά η Ρωσία θα βρεί πατήματα υποστηρίζοντας τους πιο αδύναμους για να κερδίσει τις εντυπώσεις, να προσφέρει διευκολύνσεις με απώτερο σκοπό να χαλαρώσουν οι κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέναντί της που ισχύουν από το 2014 και με αυτό τον τρόπο η Ρωσία που δεν έχει εξωτερικό χρέος και μεγάλη επάρκεια σε χρυσό, θα καλύψει την πτώση των τιμών των υδρογονανθράκων και την ύφεση κάνοντας ίσως ξεχωριστές συμφωνίες με τα κράτη της Ένωσης διαιρώντας το βασίλειο.

Από ότι φαίνεται θα παρακολουθήσουμε ένα 6μηνο μαζικών αλλαγών στην Ευρώπη.