• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ο Πούτιν θέλει όλους τους Ρώσους ετοιμοπόλεμος – Δείτε τι συμβαίνει στην Ρωσία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πούτιν θέλει όλους τους Ρώσους ετοιμοπόλεμος – Δείτε τι συμβαίνει στην Ρωσία (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην πραγματικότητα είναι ένα μεγάλης κλίμακας στρατιωτικό παιχνίδι τακτικής αεροσφαίρισης (airsoft), στο οποίο μπορεί να συμμετέχει κάθε ενδιαφερόμενος.

Τα στρατιωτικά παιχνίδια τακτικής γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στη Ρωσία. Διοργανώνονται από την Ομοσπονδία Στρατιωτικών Παιχνιδιών Τακτικής (FVTI), μία μη κερδοσκοπική οργάνωση, με την υποστήριξη του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Οι λάτρεις των airsoft, paintball, firetag και laser tag έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι μεγάλης κλίμακας, θεαματικό και που πλησιάζει πολύ τις συνθήκες μίας πραγματικής μάχης.

Οι συμμετέχοντες χρησιμοποιούν πραγματικά όπλα μάχης που έχουν μετατραπεί σε όπλα ειδικά γι’ αυτό το σκοπό, έχουν όμως την ίδια τεχνολογία, εξαρτήματα και υλικά, ακόμη και υπέρυθρες ακτίνες.

Η FVTI συνεργάστηκε με την Καλάσνικοφ για να δημιουργήσει ένα όπλο για το airsoft, το οποίο αναπτύχθηκε βασισμένο σε ένα πολυβόλο.

Σύμφωνα με την ομοσπονδία, το μοτό τους είναι «Καλύτερα να παίζεις παρά να πολεμάς».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι πιο δυνατοί άνδρες του κόσμου σέρνουν άρμα μάχης 46 τόνων

Τα παιχνίδια που διοργανώνει η ομοσπονδία γίνονται σε πραγματικές στρατιωτικές τοποθεσίες, ενώ έχει πραγματοποιήσει αγώνα ακόμη και μέσα στο μετρό της Μόσχας.

Σε κάποια μεγάλης κλίμακας διοργανώσεις χρησιμοποιούνται αληθινά τανκ, στρατιωτικά φορτηγά και θωρακισμένα οχήματα ή ακόμη και συστήματα εκτόξευσης πυραύλων Grad.

Από Sputnik ΦΩΤΟ pexels