Τις δυνατότητες και την αξιοπιστία του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους Su-35S, αποφάσισε να παρουσιάσει μέσω ενός βίντεο, το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, αποδεικνύοντας για ποιους λόγους το εν λόγω αεροσκάφος, θεωρείται ένα από τα καλύτερα επιτεύγματα της ρωσικής αεροναυπηγικής.
Μαχητικά αεροσκάφη νέας γενιάς από τη Ρωσία τη νέα δεκαετία
Το επίσημο κανάλι του υπουργείου Άμυνας, το Zvezda, τοποθέτησε πλήθος από κάμερες σε ένα αεροσκάφος Su-35S κατά τη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης, στην οποία το μαχητικό τέταρτης γενιάς συμμετείχε, εξαπολύοντας βόμβες.
Η συγκεκριμένη άσκηση πραγματοποιήθηκε στην κεντρική Ρωσία, ενώ εκτός από Su-35S συμμετείχαν και πολεμικά αεροσκάφη MiG-31, καθώς και 500 περίπου στρατιώτες, ενώ οι κάμερες σε διάφορα μέρη του αεροπλάνου, χάρισαν μερικά μοναδικά και εντυπωσιακά πλάνα.
Τα αεροσκάφη απογειώθηκαν από τον διάδρομο με διαφορά λιγότερη από ένα λεπτό και εξαπέλυσαν τις βόμβες τους σε στόχους που προσομοίαζαν εχθρικά συστήματα αεράμυνας και τανκς, με όλες τις βόμβες να βρίσκουν τον στόχο τους και να τους συντρίβουν.
Το Sukhoi Su-35S, είναι μαχητικό αεροσκάφος πολλαπλών ρόλων, το οποίο ξεκίνησε την επιχειρησιακή του λειτουργία στα τέλη της δεκαετίας του 2000, με αποδεδειγμένες δυνατότητες κατά τις επιχειρήσεις εναντίον τρομοκρατών στην Συρία.
ΠΗΓΗ: Sputnik, ΦΩΤΟ the moscowtimes
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ρωσική παρέμβαση υπέρ της Βενεζουέλας, ενώ οι ΗΠΑ έχουν συγκεντρώσει στρατιωτική δύναμη στην Καραϊβική
- «Κάτι πρέπει να γίνει»! «Κεραυνοί» Τραμπ για την σφαγή χριστιανών
- Σοκ στη Σαλαμίνα: Ληστές χτύπησαν στο κεφάλι 75χρονη γυναίκα και τη σκότωσαν – Τη βρήκε η κόρη της
- Τσιάρας: Παρέδωσε φάκελο με στοιχεία για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
- Χωρίς ταξί θα μείνει η Αθήνα την Τετάρτη και Πέμπτη 5 – 6 Νοεμβρίου 2025
- Θα γίνουν υπόγειες δοκιμές πυρηνικών όπλων στις ΗΠΑ; Τι απάντησε ο Τραμπ
- Θεσσαλονίκη: Ξεκινά το “μάζεμα” της ελιάς από τα ελαιόδεντρα του Δήμου
- Στοιχεία – σοκ από τη Γαλλία: 107 γυναίκες δολοφονήθηκαν από τον σύντροφό τους το 2024, αύξηση 11%
- Δωρεάν Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων για σπουδαστές των σχολών της ΔΥΠΑ
- Πέθανε ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Φάτος Νάνο









