• Αρχική
  • Άρθρα
  • Δεν πιάνεται ο Πούτιν!!! Νέες φωτογραφίες από την γραμμή παραγωγής των Su-57 στην Ρωσία!

Δεν πιάνεται ο Πούτιν!!! Νέες φωτογραφίες από την γραμμή παραγωγής των Su-57 στην Ρωσία!

Κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες από τη γραμμή παραγωγής των στελθ μαχητικών 5ης γενιάς της Ρωσίας, Su-57 η οποία τρέχει σε πλήρεις ρυθμούς για να καλύψει την παραγγελία των 76 μαχητικών που έχει παραγγείλει το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ο Υπουργός Αμύνης της Ρωσίας, κ. Σοϊγκού ο οποίος μετέβη στις εγκαταστάσεις παραγωγής για να επιθεωρήσει τη νέα γραμμή παραγωγής του υπερσύγχρονου μαχητικού αλλά και τα ίδια τα μαχητικά τα οποία θα αποτελέσουν το κορυφαίο τεχνολογικό δημιούργημα της Ρωσικής Αμυντικής Βιομηχανίας ως προς τα εναέρια μέσα.

Σχετικά πρόσφατα, οι Ρώσοι είχαν δημοσιεύσει βίντεο από τις τελευταίες δοκιμές του Su-57 κατά το οποίο φαίνεται και η εκτόξευση πυραύλου αέρος-αέρος από εσωτερική θέση του αεροσκάφους και είχε ανακοινωθεί ότι πλέον η γραμμή παραγωγής έχει ξεκινήσει.

Πρέπει να αναφέρουμε όμως ότι η αρχική παραγγελία για 76 αεροσκάφη είναι σχετικά μικρή για τα δεδομένα της Ρωσικής Αεροπορίας αλλά λογική καθώς οι γραμμές παραγωγής είναι πλήρεις με την κατασκευή των Su-30, Su-34 και Su-35.

Υπάρχουν πιθανώς ακόμα προβλήματα που ταλανίζουν το αεροσκάφος αλλά δε θα το εμποδίσουν να εισαχθεί σε υπηρεσία. Το μεγαλύτερο πρόβλημα παρέμενε στο συγκρότημα ισχύος το οποίο δεν αποδίδει την ενέργεια που θα επιθυμούσαν οι Ρώσοι σχεδιαστές και είναι ακόμα υπό ανάπτυξη.