ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι ετοίμασε ο Πούτιν για ολόκληρο τον βρετανικό Στόλο

Ένα χτύπημα αρκεί…

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν ετοιμάζει αποκάλυψε τον πιο ισχυρό υπερηχητικό πύραυλο, ικανό να καταστρέψει ολόκληρο τον βρετανικό Στόλο σε ένα χτύπημα. Δεν το πιστεύετε; Οι παρακάτω πληροφορίες θα σας πείσουν!

Όπως αναφέρουν αξιωματούχοι του Κρεμλίνου, ο πύραυλος Κρουζ «Zircon» μπορεί να ταξιδέψει μέχρι και 4.600 μίλια ανά ώρα, έξι φορές την ταχύτητα του ήχου, κάνοντας αδύνατη την άμυνα απέναντί του για κάθε γνωστή τεχνολογία της Δύσης.

Οι πύραυλοι Κρουζ «Zircon», οι οποίοι μπορούν να φέρουν πυρηνικές κεφαλές, θα αναπτυχθούν το 2018, σύμφωνα πάντα με τους Ρώσους αξιωματούχους.

Όπως σχολιάζει η – οι υπάρχουσες αντιπυραυλικές άμυνες είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν βλήματα, τα οποία ταξιδεύουν μέχρι και 2.300 μίλια ανά ώρα, κάτι που σημαίνει πως είναι όλες άχρηστες απέναντι στον Zicron.

Αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί να διανύει 250 χλμ. σε λιγότερο από 2 λεπτά ή 150 χλμ. σε 1,1 λεπτά (67 δευτ.) πετώντας γρηγορότερα και από τη σφαίρα ενός όπλου!

Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα ότι τα μη ανασχέσιμα αυτά βλήματα μπορούν να σπείρουν την καταστροφή και να βυθίσουν τα υπό ναυπήγηση νέα βρετανικά αεροπλανοφόρα HMS Queen Elizabeth και HMS Prince of Wales με ένα και μόνο κτύπημα.

Σημειώνουν ότι τα υπάρχοντα αντι-πυραυλικά συστήματα των βρετανικών πολεμικών σκαφών επαρκούν για την κατάρριψη πυραύλων, οι οποίοι πετούν με ταχύτητες έως 3.700 χ.α.ω. καθιστώντας τα πρακτικά άχρηστα απέναντι στον Zircon, καθώς αναγκάζουν τον βρετανικό Στόλο να πλέει πάντα σε αποστάσεις μεγαλύτερες των 800 χλμ. όπου εκτιμάται ότι είναι εμβέλεια του ρωσικού βλήματος cruise.

Ως εκ τούτου θα ήταν αδύνατο για τα μαχητικά και τα ελικόπτερά τους να πετύχουν τον στόχο τους, να εκτελέσουν την αποστολή τους και να επιστρέψουν χωρίς να ξεμείνουν από καύσιμα, όντας στην ουσία άχρηστα.

Ο Pete Sandeman ειδικός αναλυτής σε ναυτικά θέματα αναφέρει:

«Η άμυνα εναντίον υπερ-υπερχητικών βλημάτων αντιπροσωπεύει μια μεγάλη πρόκληση για τα σκάφη επιφανείας.

Ο χρόνος που μεσολαβεί από τον εντοπισμό τους, εάν γίνει αυτός,  μέχρι το σημείο που θα πραγματοποιήσουν την προσβολή τους στο στόχο είναι τόσο μικρός που πρακτικά κάνει τα υπάρχοντα συστήματα άμυνας άχρηστα. Ακόμη και στην απομακρυσμένη περίπτωση που το βλήμα αναχαιτιστεί από συστήματα CIWS τα θραύσματά του θα έχουν τόση κινητική ενέργεια που θα μετατραπούν τα ίδια σε βλήματα προκαλώντας σοβαρές ζημιές στα πλοία»

Που να βρίσκονται άραγε όλοι αυτοί που χαρακτήριζαν την Ρωσία ως «τελειωμένη χώρα»;

Καταλάβατε τι λέει το άρθρο; Πως χρειάζεται ένα μόλις χτύπημα για να βυθίσει τον βρετανικό Στόλο!

EL.GR

 

Kάντε μας like στο https://www.facebook.com/ELNEWSGR/

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu