Ρώσοι στρατιώτες θα αποκτήσουν νέα προστατευτική πανοπλία σώματος που εντυπωσιάζει

Νέα καινοτομία

Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις πρόκειται να λάβουν αναβαθμισμένη θωράκιση Obereg με αυξημένη περιοχή προστασίας άνω του 50%, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου της κρατικής εταιρείας ανάπτυξης της χώρας Rostec!

«Το εργοστάσιο Tula Oktava, μέρος της κρατικής εταιρείας Rostec, έχει υπογράψει σύμβαση με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας για την προμήθεια μιας μεγάλης παρτίδας θωράκισης σώματος Obereg. Ο εξοπλισμός θα παραδοθεί σε εκσυγχρονισμένη έκδοση με αυξημένη περιοχή προστασίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Αυτή η νέα θωράκιση σώματος έχει κατηγορία προστασίας BR-4 ικανή να σταματήσει τις σφαίρες με συγκεκριμένα διαμετρήματα 7,62 mm x 39 mm και 5,45 mm x 39 mm.

Η βάση των προστατευτικών στοιχείων είναι αλεξίσφαιρες πλάκες θωράκισης. Ο εξοπλισμός περιέχει επίσης συσκευασίες από ίνες αραμιδίου που προστατεύουν από θραύσματα.

Η θωράκιση έχει σχεδιαστεί για να παραμένει λειτουργική ακόμη και κάτω από ακραίες εξωτερικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης της έκθεσης στο νερό και των δραστικών διακυμάνσεων της θερμοκρασίας που κυμαίνονται από -40°C έως +40°C.

«Οι ειδικοί της εταιρείας έχουν κάνει πολλή δουλειά για να τελειοποιήσουν το προϊόν και να παρέχουν στο στρατιωτικό μας προσωπικό υψηλή ποιότητα και αξιόπιστη προσωπική προστασία στο σύγχρονο πεδίο μάχης», ανέφερε ο CEO της Octava, Pavel Pavlenko.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί