ΡΩΣΙΚΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ! Ένωσε ΞΑΝΑ σιδηροδρομικά Ζαπορόζιε και Κριμαία ο Πούτιν! Και τώρα Οδησσός;;; vid

Ελεύθερο και το Σεβεροντονέτσκ! Φοβούνται πως θα επιτεθεί τώρα στην Οδησσό οι Αμερικανοί...

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι η «χερσαία γέφυρα μεταξύ του Ντονμπάς και της Κριμαίας έχει ολοκληρωθεί. Δημιουργείται σύστημα οδικών και σιδηροδρομικών γραμμών για την τροφοδοσία του πληθυσμού και την έναρξη της ανοικοδόμησης».

Πέραν τούτου, ρωσικές τεθωρακισμένες μονάδες μεγέθους Ταξιαρχίας αφίχθηκαν σήμερα στην περιοχή της Ζαπορίζιε προερχόμενες από την Κριμαία! Θα πάνε προς Οδησσό;;;

https://twitter.com/i/status/1534547702540816387

Μάλιστα, το πρώτο τρένο με σιτηρά από την Μελιτόπολη έφτασε στην χερσόνησο της Κριμαίας, δήλωσε στο  TASS την Τετάρτη ο Όλεγκ Κριούτσκοφ, επικεφαλής του συμβούλου πολιτικής πληροφόρησης της δημοκρατίας.

Έτσι, «μπορεί να σημειωθεί η επανέναρξη της σιδηροδρομικής εμπορευματικής κυκλοφορίας μεταξύ της Κριμαίας και της ηπειρωτικής χώρας στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας», πρόσθεσε ο Κριούτσκοφ.

Η υπηρεσία Τύπου της Τελωνειακής Υπηρεσίας της Σεβαστούπολης επιβεβαίωσε επίσης στο πρακτορείο ειδήσεων ότι «το σιτάρι έφτασε στην Σεβαστούπολη».

Την προηγούμενη μέρα, ο επικεφαλής της στρατιωτικής και πολιτικής διοίκησης της περιοχής Zaporozhye, Yevgeny Balitsky, ανακοίνωσε το άνοιγμα της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας από την Μελιτόπολη προς την Κριμαία. Σύμφωνα με τον ίδιο, στην πρώτη δόση μεταφέρθηκαν συνολικά έντεκα βαγόνια από το σιλό σιτηρών στην Μελιτόπολη.

Την ίδια ώρα, το αεροδρόμιο του Σεβεροντόνετσκ τέθηκε υπό τον έλεγχο των ρωσόφωνων συμμαχικών δυνάμεων και το καθεστώς του Κιέβου παραδέχθηκε ουσιαστικά την ήττα του, μετά τους ψευδείς ισχυρισμούς που αναμετέδιδαν στην Ελλάδα μεγάλα κανάλια ότι «είχαν ανακαταλάβει την μισή πόλη».

«Οι δυνάμεις μας δεν είχε νόημα να παραμείνουν στο Σεβεροντονέτσκ γιατί η Ρωσία άρχισε να ισοπεδώνει την περιοχή με βομβαρδισμούς και αεροπορικά πλήγματα», είπε ο καθεστωτικός «κυβερνήτης» του Λουχάνσκ Σέρχι Γκαϊντάι, μιλώντας στον ενημερωτικό ιστότοπο RBC-Ukraine.

Το αεροδρόμιο του Σεβεροντόνετσκ βρίσκεται περίπου εννέα χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης, κοντά στο χωριό Βορόνοβο που πρόσφατα τέθηκε υπό τον έλεγχο του LPR. Το χωριό φέρεται επίσης να κατελήφθη από δυνάμεις υπό την ηγεσία της Ρωσίας.

Το αεροδρόμιο του Σεβεροντονέτσκ έχει εκκαθαριστεί. Οι ουκρανικοί σχηματισμοί διατηρούν τον έλεγχο μόνο σε ένα μικρό μέρος του εργοστασίου “Azot”, με την ρωσική επιχείρηση εκκαθάρισης να συνεχίζεται!

photo sputnik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί