και σχεδιάζουν αυτές οι πτήσεις να γίνουν τακτικές, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Η διαδρομή της ομάδας, στην οποία συμμετέχουν μαχητικά, βομβαρδιστικά και αεροσκάφη έγκαιρης προειδοποίησης και ελέγχου, περιελάμβανε τα Υψίπεδα Γκολάν, τη γραμμή εκεχειρίας με το Ισραήλ όπου πραγματοποιούνται συχνά ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα εναντίον θέσεων που φέρεται να ανήκουν στο Ιράν και στη Χεζμπολάχ.
Ρωσικές δυνάμεις έχουν παρουσία στη Συρία από το 2015 όταν βοήθησαν να ανατραπεί το ρεύμα ενός εμφυλίου πολέμου προς όφελος του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ.
Αυτόν τον μήνα, μάρτυρες και πηγές των ανταρτών δήλωσαν πως ρωσικά αεροσκάφη βομβάρδισαν περιοχές κοντά στην πόλη Ιντλίμπ της βορειοδυτικής Συρίας, το τελευταίο προπύργιο της αντιπολίτευσης.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επίθεση με γκαζάκια σε κατάστημα παιχνιδιών στο Μαρούσι
- Πιερρακάκης: Να ενσωματώσουμε το AI σε κάθε πτυχή της οικονομίας και του κράτους
- Γ. Στουρνάρας: Βλέπει «έκρηξη» επενδύσεων – Θα αυξηθούν στο 18% του ΑΕΠ
- Συνάντηση για ενεργειακό και φορολογικό κόστος είχαν οι αρτοποιοί της Αττικής με την Επιτροπή Προγράμματος της ΝΔ
- Ελευσίνα: Βρέθηκε οπλοστάσιο στο σπίτι 17χρονου – Είχε απειλήσει με πιστόλι συμμαθητή του
- Η Λία Μισέλ μιλά για τον πρώτο της ρόλο στο Μπρόντγουεϊ σε ηλικία οκτώ ετών
- ΙΕΛΚΑ: Φθηνότερο το ελληνικό καλάθι στα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες
- Ισχυρότατη ηλιακή έκρηξη αποτυπώθηκε σε ένα εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ
- Συλλυπητήρια Αντ. Σαμαρά για την απώλεια του Διονύση Σαββόπουλου
- Ελευσίνα: Συνελήφθη ζευγάρι με πάνω από 4 κιλά κοκαΐνη μέσα σε κρύπτη αυτοκινήτου