Ρωσία: Ξεκίνησε το πρώτο στάδιο της άσκησης με μη στρατηγικά πυρηνικά όπλα – BINTEO

Τι μεταδίδεται

Το πρώτο στάδιο της άσκησης με πρακτικές δοκιμές της προετοιμασίας και χρήσης μη στρατηγικών πυρηνικών όπλων ξεκίνησε στη Νότια Στρατιωτική Περιφέρεια, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

«Σύμφωνα με τις οδηγίες του Ανώτατου Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, το πρώτο στάδιο της άσκησης με πρακτική δοκιμή της προετοιμασίας και χρήσης μη στρατηγικών πυρηνικών όπλων ξεκίνησε στη Νότια Στρατιωτική Περιφέρεια υπό η ηγεσία του Γενικού Επιτελείου των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων», ανέφερε το στρατιωτικό τμήμα σε ανακοίνωσή του.

Σημειώνεται πως πριν μερικές μέρες, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε δώσει εντολή στο Γενικό Επιτελείο να προετοιμαστεί για ασκήσεις σχετικά με την χρήση μη στρατηγικών πυρηνικών όπλων, τα οποία χρησιμοποιούνται για συγκεκριμένα τακτικά κέρδη στο πεδίο της μάχης!

Τα ρωσικά πυρηνικά γυμνάσια αποτελούν μια απάντηση στις δηλώσεις των «εκπροσώπων δυτικών χωρών», μεταξύ άλλων του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, για πιθανή αποστολή «στρατιωτών του ΝΑΤΟ» στην Ουκρανία, είχε εξηγήσει το Κρεμλίνο.

Η Ρωσία έχει στο οπλοστάσιό της 1.000 έως 2.000 κεφαλές – 10 φορές περισσότερες από την Ουάσιγκτον – για μη στρατηγικά πυρηνικά όπλα, εκτιμά έκθεση που συνέταξε η Υπηρεσία Ερευνών του Κογκρέσου (CRS)! Οι Ρώσοι φυσικά δεν αποκαλύπτουν τον ακριβή αριθμό!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-RUSSIAN DEFENCE MINISTRY

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί