«Κανείς δεν πρέπει να έχει αμφιβολίες ότι θα γίνουν η παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης και οι εορτασμοί. Δεν ξέρω αν θα είναι στις 9 Μαΐου ή αργότερα, αλλά θα γίνει με βεβαιότητα» ανέφερε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε τηλεοπτική συνέντευξη.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, δεν έχει αποφασιστεί ακύρωση της παρέλασης από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Μέχρι στιγμής, δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις για την αναβολή των εορτασμών, την αναβολή της παρέλασης της Ημέρας της Νίκης ή την αναβολή Συντάγματος των Αθανάτων», σημείωσε ο κ. Πεσκόφ.
Όπως είπε, οι αποφάσεις θα ληφθούν αργότερα, λαμβάνοντας υπόψη την εξέλιξη της κατάστασης και αφού εξεταστούν διάφορες επιλογές.
Η Ρωσία γιορτάζει την Ημέρα της Νίκης στις 9 Μαΐου – την επέτειο της ήττας της ναζιστικής Γερμανίας από τις σοβιετικές δυνάμεις το 1945.
Ας θυμηθούμε μερικά πλάνα από την περσινή μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση του ρωσικού στρατού:
(sputniknews – φωτο:video screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ταξί: Τη Δευτέρα ψηφίζεται το ν/σ – Αφαιρείται η “παρακώλυση συγκοινωνιών” από τους λόγους ανάκλησης άδειας ΕΔΧ
- Η στιγμή που ο δήμαρχος της Μαδρίτης μένει άναυδος καθώς περιστέρι…αφήνει μια έκπληξη στο κεφάλι του! vid
- Στη Λέσβο ο Σπ. Πρωτοψάλτης – Απόλυτη προτεραιότητα η αποτροπή διασποράς του αφθώδους πυρετού
- Δικαστήριο δικαίωσε πασίγνωστη εφημερίδα στη δικαστική διαμάχη της με τον Τραμπ
- Συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ: Γυναίκα νίκησε τον καρκίνο και οι οδηγοί της κόρναραν στο δρόμο μετά από μήνυμα που έγραψε!
- Ιράκ: Επίθεση με drones σε συνοικία της Βαγδάτης
- Η Σοφία Λόρεν υμνεί την γυμναστική για την σιλουέτα της
- Σαουδική Αραβία: Το υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως αναχαιτίστηκαν περισσότερα από 20 drones
- Ιρανός ΥΠΕΞ: Ο πόλεμος πρέπει να τερματιστεί πλήρως και μόνιμα
- Πόλεμος και πετρέλαιο «πνίγουν» τις αγορές – Οι ανησυχίες για επανάληψη του σκηνικού με τα πετρελαϊκά σοκ του 2022 και 2008









