Ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού είπε νωρίτερα ότι οι ρωσικές δυνάμεις αντιστάθηκαν επιτυχώς στις προσπάθειες των Ουκρανών, κατά τη διάρκεια της νύχτας, να σπάσουν τη γραμμή του μετώπου στη Ζαπορίζια. Υποστήριξε μάλιστα ότι οι ουκρανικές δυνάμεις υπέστησαν βαριές απώλειες.
Το πρακτορείο Reuters δεν ήταν σε θέση να επαληθεύσει από ανεξάρτητες πηγές τους ισχυρισμούς αυτούς. Δεν υπάρχει προς το παρόν κανένα σχόλιο από το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας.
Ο Βαλέρι Γκεράσιμοφ, ο επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου, ενημέρωσε σήμερα το πρωί τον Πούτιν για τη μάχη που δόθηκε τη νύχτα, είπε ο στρατηγός Αλεξάντερ Ρομαντσούκ σε ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το υπουργείο Άμυνας.
Ο Ρομαντσούκ είπε ότι οι επιτιθέμενες ουκρανικές δυνάμεις αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα σε ένα ρωσικό ναρκοπέδιο, ότι οι Ρώσοι χρησιμοποίησαν βομβαρδιστικά για να τους απωθήσουν και ότι κατέστρεψαν τρία άρματα Leopard γερμανικής κατασκευής.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κ. Χατζηδάκης: Απευθείας στην τσέπη του καταναλωτή οι μειώσεις στα καύσιμα
- Η Σελίν Ντιόν προγραμματίζει εμφανίσεις στη Γαλλία
- Θεσσαλονίκη: Ποινές κάθειρξης 12,5 ετών σε αρχιμανδρίτη και πρώην ιερέα – Απέσπασαν άνω του 1,5 εκατ. ευρώ από πιστούς
- Κανονικά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης τα ταξί την Τρίτη
- Θεσσαλονίκη: Κλειστή η περιφερειακή οδός στο ένα ρεύμα, στο ύψος του ΓΝΘ «Παπαγεωργίου» το βράδυ της Πέμπτης
- Αυτοκίνητο σχεδόν «μπούκαρε» σε καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας (photo)
- Τραμπ βλέπει “μια ευκαιρία για συμφωνία με το Ιράν”, σύμφωνα με τον Νετανιάχου
- Άλλες 2 κτηνοτροφικές μονάδες στη Λέσβο με ζώα με αφθώδη πυρετό επιβεβαιώθηκαν σήμερα εργαστηριακά
- Ο Πούτιν βλέπει τι γίνεται στον κόσμο και τοποθετήθηκε
- Βρετανία: Αφέθηκε ελεύθερος ο Ιρανός που φέρεται να επιχείρησε να μπει σε βάση πυρηνικών υποβρυχίων









