ΠΥΡΑΥΛΟΙ ακούγονται στο Κίεβο – Οι Ρώσοι κατέστρεψαν εργοστάσιο ηλεκτρισμού και στοχεύουν τις βασικές υποδομές

Πυροβολισμοί και στην Μαριούπολη καθώς οι ρωσόφωνοι θέλουν πίσω τα εδάφη τους...

Πυρά πυροβολικού αντηχούν στην πρωτεύουσα στην Ουκρανία, το Κίεβο, απόψε, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Reuters επικαλούμενο έναν αυτόπτη μάρτυρα.

Ένας άλλος μάρτυρας είπε πως ακούγονται πυροβολισμοί στο δυτικό τμήμα του Κιέβου.

Ο δήμαρχος του Κίεβου ανέφερε πως ακούστηκαν πέντε μεγάλες εκρήξεις, καθώς ο Ρωσικός Στρατός κατέστρεψε εργοστάσιο ηλεκτρισμού, προκειμένου να καταστρέψει τις βασικές υποδομές χωρίς θύματα.

Πυροβολισμοί ακούγονται και στην Μαριούπολη, όπου το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε μεγάλη προέλαση.

Η Ρωσία έχει ουσιαστικά διαλύσει την στρατιωτική μηχανή της Ουκρανίας και απλά εδραιώνει την παρουσία της, προσέχοντας να μην σκοτώσει αμάχους, έχοντας να αντιμετωπίσει την ναζιστική πολιτοφυλακή, την οποία έχουν εκπαιδεύσει οι διεθνιστές της Δύσης.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί