• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πρόσκληση για κατάταξη Εισακτέων στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας ακαδ. έτους 2020-2021

Πρόσκληση για κατάταξη Εισακτέων στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας ακαδ. έτους 2020-2021

Απαραίτητο το αρνητικό τεστ για Covid-19

Oι επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ) καλούνται την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, στις 8:00 π.μ., να παρουσιαστούν για κατάταξη στην αεροπορική βάση της Δεκελείας, στο Τατόι Αττικής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), οι καλούμενοι για κατάταξη στη Σχολή πρέπει να προσκομίσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, που καθορίζονται στην Εγκύκλιο Διαταγή Προκήρυξης διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών, καθώς και στο ενημερωτικό φυλλάδιο οδηγιών κατάταξη δοκίμων.

Δείτε την Ανακοίνωση – Πρόσκληση της ΣΜΥΑ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ

Αρ. Ανακ. 024/2020

Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Πρόσκληση Εισακτέων στη ΣΜΥΑ Ακαδημαϊκού Έτους 2020-2021

Από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, καλούνται να παρουσιαστούν για κατάταξη στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ), στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας Αττικής, τη Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 08:00, οι εισακτέοι – εισακτέες των πανελλαδικών εξετάσεων έτους 2020 και των τριών (3) Κατευθύνσεων.

Οι καλούμενοι για κατάταξη στη Σχολή, πρέπει να προσκομίσουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, που καθορίζονται στην Εγκύκλιο Διαταγή Προκήρυξης Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών, καθώς και στο ενημερωτικό φυλλάδιο οδηγιών κατάταξης Δοκίμων που επισυνάπτεται.

Επιπρόσθετα, λόγω της υφιστάμενης πανδημίας, πέραν των ανωτέρω δικαιολογητικών, κατά την κατάταξη απαιτείται η προσκόμιση PCR COVID test αρνητικό (-), το οποίο θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί τις τελευταίες 48-72 ώρες πριν την ημέρα παρουσίασής τους για κατάταξη. Περισσότερες σχετικές πληροφορίες αναφέρονται στο ενημερωτικό φυλλάδιο οδηγιών κατάταξης Δοκίμων.

Ενημερωτικό Φυλλάδιο Κατάταξης 4ης Σειράς ΣΜΥΑ

Βιογραφικό Σημείωμα

Υπεύθυνη Δήλωση Ελλειπόντων Δικαιολογητικών

Υπεύθυνη Δήλωση Κατοχής Διαβατηρίου

Υπεύθυνη Δήλωση Φοίτησης σε ΑΕΙ – ΤΕΙ

Υπεύθυνη Δήλωση Μη Κατοχής Βιβλιαρίου

Σμήναρχος (Ι) Κωνσταντίνος Γκουμάτσης

Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ


photo αρχείου eurokinissi