Προσγειώθηκαν στην Ινδία τα πρώτα Rafale της Ινδικής Αεροπορίας( ΦΩΤΟ- BINTEO)

Η Ινδία έχει κλείσει μία συμφωνία μαμούθ με τη Γαλλία για την προμήθεια έναντι ποσού 7 δις δολαρίων, συνολικά 36 μαχητικών 4ης γενιάς Rafale για την Ινδική Αεροπορία. όπως είχαμε αναφέρει σε άρθρο μας εδώ: https://www.el.gr/war/kathysterisi-stis-paradoseis-ton-rafale-sti/ θα υπήρχαν καθυστερήσεις στις παραδόσεις των πρώτων αεροσκαφών λόγο των προβλημάτων που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού στη γραμμή παραγωγής της Dassault  στη Γαλλία. Με […]

Η Ινδία έχει κλείσει μία συμφωνία μαμούθ με τη Γαλλία για την προμήθεια έναντι ποσού 7 δις δολαρίων, συνολικά 36 μαχητικών 4ης γενιάς Rafale για την Ινδική Αεροπορία.

όπως είχαμε αναφέρει σε άρθρο μας εδώ: https://www.el.gr/war/kathysterisi-stis-paradoseis-ton-rafale-sti/ θα υπήρχαν καθυστερήσεις στις παραδόσεις των πρώτων αεροσκαφών λόγο των προβλημάτων που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού στη γραμμή παραγωγής της Dassault  στη Γαλλία.

Με καθυστέρηση σχεδόν 3 μηνών, παραδόθηκαν τα πρώτα μαχητικά στην Ινδία, 5 τον αριθμό, τα οποία απογειώθηκαν από την αεροπορική βάση στο Merignac  και μετά από στάση στα Η.Α.Ε. προσγειώθηκαν στην Ινδία όπου θα πραγματοποιηθεί επίσημη τελετή ένταξής τους σε  αυτή.

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί