Που τα έμαθαν αυτά;;; Ουκρανοί επιχείρησαν να…”ΛΑΔΩΣΟΥΝ” Ρώσους πιλότους για να ΚΛΕΨΟΥΝ Sukhoi!

Η Ρωσία ανέκοψε εν τη γενέσει της την ουκρανική ειδική επιχείρηση για την αεροπειρατεία των πολεμικών αεροσκαφών της Μόσχας.

Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες ισχυρίζονται ότι σταμάτησαν μια περίπλοκη ουκρανική συνωμοσία για τη χρήση κατασκόπων για την αεροπειρατεία πολλών στρατιωτικών αεροσκαφών, δήλωσε στο Russia Today ένας αξιωματικός πληροφοριών και πιλότος.

Οι κατάσκοποι του Κιέβου φέρεται να εντόπισαν το ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό μέσω του διαδικτυακού τους αποτυπώματος για να τους προσφέρουν οικονομικές ανταμοιβές για αυτομόληση.

Ένας πιλότος Su-34 αποκάλυψε στο RT ότι αρχικά ήταν απρόθυμος να μιλήσει με τους κατασκόπους, πιστεύοντας ότι η υπόσχεση 1 εκατομμυρίου δολαρίων για την κλοπή πολεμικών αεροσκαφών και την αυτομόλησή του ήταν φάρσα.

Αφού συνειδητοποίησε ότι οι συνομιλητές του ήταν σοβαροί σχετικά με την πρόταση, ενημέρωσε τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες στη συνέχεια παρακολουθούσαν τις επόμενες συνομιλίες.

«Πίστευαν τόσο πολύ στη δυνατότητα οργάνωσης της αεροπειρατείας που μας αποκάλυψαν τη διάταξη των αμυντικών τους συστημάτων, τους χάρτες υψομέτρου και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες», είπε ο Ρώσος πιλότος.

(φωτο:pixabay)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί