Πολωνοί έχουν εισβάλλει στην Ρωσία – Το ΒΙΝΤΕΟ που το αποδεικνύει!!! Και στο βάθος λαίλαπα!!!

Στο Κρεμλίνο έχουν δει τα πάντα και γνωρίζουν πως έρχεται αναπόφευκτός πόλεμος και με τους Πολωνούς...

Αποδεικνύεται πλέον και με βίντεο!!!

Πολωνοί μισθοφόροι συμμετείχαν στις πρόσφατες επιδρομές στην ρωσική περιφέρεια Μπέλγοροντ, κοντά στα ουκρανικά σύνορα, κάτι που συνιστά επικίνδυνη κλιμάκωση με απρόβλεπτες συνέπειες!!!

Τα βίντεο έχουν ληφθεί υπόψη στο Κρεμλίνο, το οποίο έχει κατανοήσει πλήρως πως η νέα Ουκρανία θα είναι η Πολωνία, με την οποία θα έρθει σε πόλεμο!!!

«Ιδού η επιβεβαίωση ότι Πολωνοί μισθοφόροι “απελευθερώνουν” εισβάλλοντας στο ρωσικό Belgorod, μεταμφιεσμένοι σε “ρωσικό απελευθερωτικό κίνημα”…», αναφέρουν ανταποκρίσεις από την Ρωσία, καθώς οι στρατιώτες μιλούν ΠΟΛΩΝΙΚΑ, έχοντας εισβάλλει στην Ρωσία:

Την Κυριακή, οι ιστότοποι Polsatnews.pl και Wprost.pl μετέδωσαν ότι στο πλευρό των ουκρανικών δυνάμεων πολέμησαν μισθοφόροι του αποκαλούμενου Σώματος Πολωνών Εθελοντών.

Τα δημοσιεύματα επικαλούνται αναρτήσεις της ομάδας στο Telegram και ένα βίντεο που φέρεται να απεικονίζει ενόπλους καθ’ οδόν προς το Μπέλγκοροντ.

Το Σώμα Πολωνών Εθελοντών ιδρύθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και αρχικά πολέμησε στο πλευρό του ουκρανικού στρατού ως ανεξάρτητη μονάδα αποτελούμενη αποκλειστικά από Πολωνούς. Στην συνέχεια όμως συμμετείχε σε επιχειρήσεις μαζί με το φιλοουκρανικό Σώμα Ρώσων Εθελοντών, το οποίο εξαπολύει επιθέσεις στην περιοχή του Μπέλγκοροντ, σε ρωσικό έδαφος!!!

Δεν έχει διευκρινιστεί ο αριθμός των Πολωνών που συμμετείχαν στις επιθέσεις, αλλά υπάρχει η υποψία πως επιχειρούν για τον ΠΟΛΩΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ και το ΝΑΤΟ!!!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-PAP

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί