Οι Τούρκοι συνεχίζουν την εμπλοκή τους στο μέτωπο της Λιβύης παρά τα στραπάτσα που έχουν υποστεί το τελευταίο τρίμηνο στα διάφορα μέτωπα στα οποία έχουν εμπλακεί ή ήταν ήδη μπλεγμένοι.
Στη Λιβύη, παρ ότι έχει επιβληθεί εκεχειρία μετά τη συνδιάσκεψη του Βερολίνου, συνεχίζονται τα σποραδικά πυρά και οι επιχειρήσεις μικρού ενδιαφέροντος στα προάστια της Τρίπολης όπου έχουν σημειωθεί απώλειες στις τάξεις των Σύριων μισθοφόρων που έχουν μεταφέρει οι Τούρκοι για να πολεμήσουν στη Λιβύη.
Επίσης οι δυνάμεις του LNA συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς με το πυροβολικό τους των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου στο Mitiga και του λιμένα της Τρίπολης όποτε γνωρίζουν ότι έχει μεταφερθεί φρέσκο φορτίο υλικού και προσωπικού.
Στους ήδη 18 επίσημα καταγεγραμμένους νεκρούς Τούρκους στρατιωτικούς, έρχονται να προστεθούν στη λίστα των απωλειών άλλοι 4 Τούρκοι στρατιωτικοί όπως αναφέρει το τουρκικό δίκτυο Politika
Libya’da 4 Türk askeri öldürüldü #Libya Ulusal Ordusu istenildiği takdirde cenazelerin, Libya Kızılayı aracılığı ile Türkiye'ye teslim edilebileceğini duyurdu.
— Yeni Özgür Politika (@y_ozgurpolitika) March 23, 2020
ALTERNATİF LİNK: https://t.co/K9gPHzc4gThttps://t.co/10W21HWvA7 @y_ozgurpolitika aracılığıyla pic.twitter.com/obZzbmZDQe
Οι αριθμοί προφανώς είναι μικροί όσον αφορά τις απώλειες αφού το Τουρκικό κράτος έχει υπερπληθυσμό για να τις καλύψει. Το ζήτημα των απωλειών είναι ζήτημα γοήτρου και του ηθικού των πολιτών στο εσωτερικό.
Οι Λίβυοι έχουν ρίξει πολλά UAVs και UCAVs και έχουν προκαλέσει απώλειες στις τουρκικές τάξεις και στις τάξεις των σύριων μισθοφόρων ενώ δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν οτιδήποτε κατά των δυνάμεων του Χαφτάρ.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Μετέτρεψε τον δρόμο σε αγωνιστική πίστα – Συνελήφθη 23χρονος οδηγός μηχανής
- Στη φυλακή για τους εμπρησμούς στον Υμηττό ο 32χρονος Παλαιστίνιος – Είπε ότι έχει ακουστά τον ISIS
- Kαμπανάκι από την ΤτΕ: Αυξήθηκαν στα 79 δισ. ευρώ τα “κόκκινα δάνεια” που διαχειρίζονται οι servicers
- Κυβέρνηση: «Στη Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά γίνονται έργα, τα οποία ολοκληρώνονται σε χρονοδιαγράμματα»
- Οι Iron Maiden έρχονται στην Ελλάδα το 2026! Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της συναυλίας στο ΟΑΚΑ
- Τουρκία: Εξακολουθούμε να έχουμε τους ρωσικούς S-400 και δεν αλλάζει αυτό
- Ανακαλύφθηκε πίνακας 400 ετών του Ρούμπενς, «αληθινή ομολογία πίστης» – Απεικονίζει το έργο “Ο Χριστός στον Σταυρό”
- Θεσσαλονίκη: Nεκρός 29χρονος δικυκλιστής σε τροχαίο στη Λ. Γεωργικής Σχολής – Ποινική δίωξη σε 4 άτομα
- Μπορεί να το ζήσουμε και αυτό; Τι συζητιέται έντονα στο πολιτικό παρασκήνιο της Ελλάδας
- Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου οι μετεγγραφές των πρωτοετών φοιτητών των Πανεπιστημίων
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ
