Περί τις 150 αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις έχουν πληγεί από την πανδημία

Η επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού συνεχίζει παγκόσμια και σαρώνει χωρίς διακρίσεις και σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου, έχει πληγεί μεγάλος αριθμός αμερικανικών βάσεων ανά τον κόσμο. Ο αριθμός των βάσεων που έχουν πληγεί είναι περί τις 150 και αυτό προέκυψε από δηλώσεις του αρχηγού των επιτελείων του αμερικανικού στρατού, Mark Miley και περιέγραψε […]

Η επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού συνεχίζει παγκόσμια και σαρώνει χωρίς διακρίσεις και σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου, έχει πληγεί μεγάλος αριθμός αμερικανικών βάσεων ανά τον κόσμο.

Ο αριθμός των βάσεων που έχουν πληγεί είναι περί τις 150 και αυτό προέκυψε από δηλώσεις του αρχηγού των επιτελείων του αμερικανικού στρατού, Mark Miley και περιέγραψε τον ιό ως τον πιο ύπουλο εχθρό ο οποίος εισέβαλε στις βάσεις. Το Πεντάγωνο στους κόλπους του μετρά πάνω από 3.000 κρούσματα.

Είδαμε επίσης τον σάλο που προκλήθηκε στην Αμερική από το ζήτημα του αεροπλανοφόρου Theodore Roosvelt το πλήρωμα του οποίου προσβλήθηκε από τον ιό και ο κυβερνήτης του έκανε δημόσιο το ζήτημα για να ελλιμενιστεί το πλοίο και να προστατευθεί το πλήρωμα. Τελικά ο πλοίαρχος παύθηκε από τα καθήκοντά του και το αεροπλανοφόρο ελλιμενίστηκε στη νήσο Γκουάμ του Ειρηνικού.

Σε συνέχεια των δηλώσεών του, ο Miley έσπευσε να καταστήσει σαφές πως παρά τη διασπορά του κορονοϊού στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, η στρατιωτική ισχύς των Ηνωμένων Πολιτειών παραμένει και καλό θα ήταν κανείς να μην την αμφισβητήσει ή προσπαθήσει να την αμφισβητήσει.

Για να είμαστε ειλικρινείς, κανένας αυτή τη στιγμή δε θα ήθελε να αμφισβητήσει μία πυρηνική χώρα με το μεγαλύτερο ενεργό στόλο στον πλανήτη, αεροπορία και τα σχετικά, εν μέσω πανδημίας και παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης. Συνήθως οι εντάσεις προκαλούνται όταν περάσουν τέτοιου είδους κρίσεις εκτός αν συμβεί ένα καίριο γεγονός και εκτροχιάσει τα πράγματα.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί