Παράνομος οπλισμός κατασκευασμένος από 3D εκτυπωτές στην Ευρώπη

Οι τρισδιάστατοι εκτυπωτές αντικειμένων είναι μία τεχνολογική εξέλιξη η οποία έχει δημιουργήσει νέες τεχνικές παραγωγής αντικειμένων απλοποιώντας αρκετές φορές την παραγωγή και επιταχύνοντάς τη με προφανή οφέλη σε χρόνο και φυσικά, χρήμα. Οι ιδέες για χρήση των τρισδιάστατων εκτυπωτών αρκετές και μία από αυτές είναι η κατασκευή κανονικών πυροβόλων όπλων μέσω της εκτύπωσής του στον […]

Οι τρισδιάστατοι εκτυπωτές αντικειμένων είναι μία τεχνολογική εξέλιξη η οποία έχει δημιουργήσει νέες τεχνικές παραγωγής αντικειμένων απλοποιώντας αρκετές φορές την παραγωγή και επιταχύνοντάς τη με προφανή οφέλη σε χρόνο και φυσικά, χρήμα.

Οι ιδέες για χρήση των τρισδιάστατων εκτυπωτών αρκετές και μία από αυτές είναι η κατασκευή κανονικών πυροβόλων όπλων μέσω της εκτύπωσής του στον εκτυπωτή. όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο άντρας με το ψευδώνυμο JTracker,  σχεδιάζει και κατασκευάζει με τη χρήση του  τρισδιάστατου εκτυπωτή, όπλα και κατασκευάζει και τις σφαίρες τις οποίες χρησιμοποιούν αυτά τα όπλα.

Τα όπλα που κατασκευάζονται, υποστηρίζεται ότι είναι αξιόπιστα, εύκολα στη χρήση και δεν εντοπίζονται δηλαδή, το βαλλιστικό τους ίχνος δεν ανιχνεύεται πράγμα λογικό αφού πρόκειται για όπλα μη καταχωρημένα αλλά σχεδιασμένα από το μηδέν εκτός των επίσημων εταιρειών που κατασκευάζουν φορητό οπλισμό.

Η κίνηση αυτή ανήκει σε μία ομάδα ανθρώπων με την επωνυμία ” Deterrence Dispensed” ( Θα το μεταφράζαμε ως ” Η αποτροπή που διανέμεται)  και στόχος τους είναι να σχεδιάζουν όπλα τα οποία μπορεί κάποιος να κατεβάσει και να εκτυπώσει με μοναδικό σκοπό  την αυτοπροστασία του. Η ομάδα δίνει τα σχέδια αυτά ελεύθερα μαζί με τις κατάλληλες συμβουλές για την κατασκευή των όπλων.

Η κίνηση φυσικά θεωρείται παράνομη στην Ευρώπη καθώς απαγορεύεται η χωρίς εποπτεία κατασκευή και διάθεση πυροβόλων όπλων ευθυτενούς τροχιάς ( οι νόμοι διαφέρουν από χώρα σε χώρα αλλά σε γενικές γραμμές ισχύουν περίπου τα ίδια) και η κίνηση αυτή διώκεται από τις δυνάμεις ασφαλείας ( στη χώρα μας κάτι τέτοιο σημαίνει άσκηση δίωξης για τρομοκρατία).

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί