Παραδόθηκε σε μάχιμη μονάδα το πρώτο Su-57 από τη γραμμή παραγωγής (ΦΩΤΟ)

Το πρώτο ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος 5ης γενιάς Su-57 που εξήλθε από τη γραμμή παραγωγής, παραδόθηκε σε μάχιμη μονάδα της Ρωσικής Αεροπορίας στο Νότιο Στρατιωτικό Τομέα και συγκεκριμένα στις 7 Δεκεμβρίου. Το αεροσκάφος είναι το πρώτο που παραδίδεται από τη γραμμή παραγωγής ενώ μέσα στο 2021 θα ακολουθήσουν ακόμα 4 αεροσκάφη. Μέχρι το 2022 θα έχουν παραδοθεί […]

Το πρώτο ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος 5ης γενιάς Su-57 που εξήλθε από τη γραμμή παραγωγής, παραδόθηκε σε μάχιμη μονάδα της Ρωσικής Αεροπορίας στο Νότιο Στρατιωτικό Τομέα και συγκεκριμένα στις 7 Δεκεμβρίου.

Το αεροσκάφος είναι το πρώτο που παραδίδεται από τη γραμμή παραγωγής ενώ μέσα στο 2021 θα ακολουθήσουν ακόμα 4 αεροσκάφη. Μέχρι το 2022 θα έχουν παραδοθεί συνολικά 24 αεροσκάφη του τύπου σύμφωνα με Ρωσικές πηγές. Το συμβόλαιο που έχει υπογράψει η Ρωσική Κυβέρνηση αναφέρει ότι θα κατασκευαστούν μέχρι το 2028 συνολικά 76 μαχητικά αεροσκάφη Su-57.

Η Ρωσική Αεροπορία χρειάζεται αν εντάξει τα μαχητικά του τύπου όσο γρηγορότερα γίνεται στις τάξεις της ενώ για τους Ρώσους, ζητούμενο είναι και η εξεύρεση αγοραστών για το νέο αεροσκάφος και απευθύνονται φυσικά σε όλους όσους δε μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα των F-35, όπως η Τουρκία. Οι Ρώσοι επιδιώκουν την αγορά και μαχητικών αεροσκαφών από την Τουρκία έτσι ώστε η Άγκυρα να αναγκαστεί να οξύνει τις σχέσεις της με το ΝΑΤΟ.

ΠΗΓΗ: TASS- vk  .com

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί