Σε παταγώδη αποτυχία κατέληξε η σημερινή απόπειρα των Ουκρανών να δημιουργήσουν συνθήκες επίθεσης εντός του ρωσικού εδάφους με ένα συνονθύλευμα δυνάμεων.
Η προσπάθεια ξεκίνησε νωρίς το πρωί στην περιοχή του Belgorod με τις δυνάμεις «Ρώσων εθελοντών» και ουκρανικών δυνάμεων οι οποίες προσέβαλλαν τα σύνορα με την Ρωσία σε τρεις διαφορετικές διευθύνσεις με ίδιους να ισχυρίζονται ότι πραγματοποιήθηκαν μάχες εντός της ρωσικής επικράτειας.
Όπως έγινε γνωστό από ρωσικής πλευράς την ευθύνη αντιμετώπισης της επίθεσης ανέλαβε η FSB η οποία κτύπησε τους «τρομοκράτες», όπως αναφέρεται και στις τρεις κατευθύνσεις απόπειρας διείσδυσης στο ρωσικό έδαφος!
Το καθεστώς του Κιέβου έχασε 234 μαχητές!!!!
Σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αναφέρει:
“Ο εχθρός έχασε 234 μαχητές σκοτώθηκαν, επτά άρματα μάχης, τρία αμερικανικής κατασκευής οχήματα μάχης πεζικού Bradley και δύο τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού. Δεν σημειώθηκαν παραβιάσεις των κρατικών συνόρων”
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε επιπλέον πλάνα από κατεστραμμένο εξοπλισμό που ανήκει σε ουκρανικές ομάδες δολιοφθοράς και αναγνώρισης στην ρωσική περιοχή Μπέλγκοροντ, όπου ο ρωσικός στρατός εμπόδισε τις ουκρανικές δυνάμεις να κάνουν σαμποτάζ υπό την καθοδήγηση του ΝΑΤΟ!
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο ΥΠΕΞ του Ιράν λέει ότι λαμβάνει “μέσω φίλων” μηνύματα από τον Αμερικανό ειδικό απεσταλμένο Στιβ Γουίτκοφ
- Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας
- Δίωξη για ανθρωποκτονία εις βάρος της 77χρονης για τον θάνατο του 82χρονου συζύγου της στα Κουφάλια
- Ο e-ΕΦΚΑ παρουσίασε το νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα – Ψηφιακή αναβάθμιση για πολίτες και επιχειρήσεις
- Έκτακτη τηλεδιάσκεψη για την Ενέργεια – Ισχυρή σύσταση στα κράτη-μέλη για το Σχέδιο Δέκα Σημείων
- Το Ιράν έχει τη βούληση να βάλει τέλος στον πόλεμο αλλά ζητά εγγυήσεις, σύμφωνα με τον Πεζεσκιάν
- Δεν είναι… νυχτερινό κλαμπ, αλλά αυτοκινητόδρομος στην Κίνα, Vid
- Οι ΗΠΑ εμπρός σε ένα μεγάλο δίλημμα – Τι θα πράξουν;
- Ανοιχτά τα σχολεία στην Αττική αύριο, κλειστά τα νυχτερινά – Ισχυρές συστάσεις
- Χρ. Κέλλας: Είμαστε διατεθειμένοι να λάβουμε κάθε απαραίτητο μέτρο για τη στήριξη των αγροτών









