«ΠΑΓΩΝΕΙ» ο πλανήτης! Ρωσικό ΥΠΑΜ: Οι Ουκρανοί έχουν παγιδεύσει με εκρηκτικά πυρηνικό πειραματικό αντιδραστήρα

Ετοιμάζουν νέα «ραδιενεργή» προβοκάτσια!

Σε μία άκρως ανησυχητική ανακοίνωση προέβη αργά το βράδυ ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, υποστηρίζοντας ότι Ουκρανοί ακραίοι του Τάγματος Αζόφ, έχουν παγιδεύσει με εκρηκτικά πυρηνικό πειραματικό αντιδραστήρα, με σκοπό να «χρεώσουν» σε ρωσικό βομβαρδισμό τυχόν «ατύχημα».

Ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας έκανε λόγο για προβοκάτσια που επιχειρούν να κάνουν οι Ουκρανοί στην περιοχή του Χαρκόβου.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος είπε ότι στην περιοχή του Χαρκόβου κατεύθασαν ξένοι δημοσιογράφοι, προκειμένου να κατηγορήσουν τη ρωσική πλευρά.

«Η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU), μαζί με τους νεοναζί μαχητές του Αζόφ, προετοιμάζουν μια πρόκληση με πιθανή ραδιενεργή μόλυνση της περιοχής κοντά στην πόλη Χάρκοβο, στην ανατολική Ουκρανία», ανακοίνωσε τη Δευτέρα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με το υπουργείο, οι Ουκρανοί εθνικιστές έβγαλαν έναν αντιδραστήρα σε μια πειραματική πυρηνική εγκατάσταση στο Ινστιτούτο Φυσικής και Τεχνολογίας του Χάρκοβο. Οι μαχητές του SBU και του τάγματος AΖΟΦ σχεδιάζουν να ανατινάξουν τον αντιδραστήρα και να κατηγορήσουν τον ρωσικό στρατό για μια πυραυλική επίθεση στην πειραματική πυρηνική εγκατάσταση.

Καταλαβαίνει ο καθένας ότι δεν είναι απλή δουλειά το να καταλάβει κανείς πόλεις με τέτοιες εγκαταστάσεις, όταν διακυβεύεται η πυρηνική μόλυνση της Ανατολικής Ευρώπης.

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί