Oύτε τα προσχήματα δεν φαίνεται να κρατούν οι δυτικοί στον ουκρανικό πόλεμο και δυστυχώς δεν αναφερόμαστε μόνο στον μαζικό εξοπλισμό των ουκρανικών νεοναζιστικών ταγμάτων.
Όπως αποκαλύπτουν ρωσικά ΜΜΕ, ο αμερικανικός στρατός εκπαιδεύει ουκρανικές δυνάμεις σε μια πρώην ναζιστική στρατιωτική βάση στη Γερμανία, έχοντας εκπαιδεύσει περισσότερους από 20.000 Ουκρανούς στρατιώτες τα τελευταία 7 χρόνια.
Φαίνεται πως τους εκπαίδευαν όχι μόνο για να συγκρούονται με τις φιλορωσικές δυνάμεις στο Ντονμπάς και να…σφάζουν αμάχους, αλλά και για να προετοιμαστούν καταλλήλως για μία ρωσική επίθεση.
Όλα αυτά συνέβαιναν με στοιχεία από το 2015.
Ο ταξίαρχος Τζόζεφ Χίλμπερτ είπε στα ΜΜΕ την Τετάρτη ότι «οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις Grafenwoehr, που επεκτάθηκε από τη Βέρμαχτ το 1938 και στη συνέχεια λειτουργούσε από Αμερικανούς από το 1945, για να εκπαιδεύσουν τις ουκρανικές δυνάμεις να χρησιμοποιούν νέα όπλα που προμήθευσε το ΝΑΤΟ».
Ο Hilbert εξήγησε ότι οι ΗΠΑ έχουν ξοδέψει περίπου 126 εκατομμύρια δολάρια για την εκπαίδευση, προσθέτοντας ότι «το χειρότερο πράγμα που έκανε ο Ρώσος ήταν ότι μας έδωσαν 8 χρόνια για να προετοιμαστούμε».

(φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Κίεβο λέει πως η Ουκρανία αποτέλεσε στόχο σχεδόν 500 ρωσικών drones και πυραύλων
- Άκης Σκέρτσος: Τι μένει καθαρά στην τσέπη ενός νέου εργαζόμενου μετά τα μέτρα ενίσχυσης των εισοδημάτων
- Το Ιράν θα πρέπει “να συνάψει συμφωνία” με τις ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου, σύμφωνα με τον πρώην ΥΠΕΞ Ζαρίφ
- Στη φυλακή ο 54χρονος κατηγορούμενος για τον θάνατο μητέρας και αδελφής στου Ζωγράφου
- Σεξουαλική παρενόχληση παιδιών σε εξωσχολικές δραστηριότητες: Ο δήμαρχος του Παρισιού ανακοινώνει σχέδιο
- Ανασχηματισμός: Αυτές είναι οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν
- «Βαποράκι» με κοκαΐνη στα δίχτυα του Λιμενικού – Αυξάνονται οι έλεγχοι
- Βίντεο δείχνει κογιότ να ορμάει και να δαγκώνει 4χρονο αγόρι στις ΗΠΑ
- Το Ιράν χτύπησε μονάδες ενέργειας/αφαλάτωσης στο Κουβέιτ – Έκλεισαν υποδομές αερίου λόγω πτώσης θραυσμάτων στο Αμπού Ντάμπι
- “Πήραν φωτιά τα μπατζάκια μας” – Δείτε πού κοιμούνται για ζέστη! ΒΙΝΤΕΟ









