Ολοκλήρωση του προγράμματος “ΚΥΚΝΟΣ ΙΙ” του Πολεμικού Ναυτικού (ΦΩΤΟ)

Η ανακοίνωση του Πολεμικού ναυτικού αναφέρει τα παρακάτω:

“Την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021, πραγματοποιήθηκε στο Σαρωνικό κόλπο δοκιμαστικός πλους της  Φρεγάτας  (Φ/Γ) «ΕΛΛΗ» στο πλαίσιο επιτυχούς ολοκλήρωσης του προγράμματος «ΚΥΚΝΟΣ ΙΙ», το οποίο περιλαμβάνει την προμήθεια και αντικατάσταση τεσσάρων ηλεκτροπαραγωγών ζευγών, ως δωρεά από τον Πρόεδρο του Ιδρύματος «Αικατερίνη Λασκαρίδη», εφοπλιστή  και Υποναύαρχο  επί τιμή κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη.

        Κατά τον ανωτέρω πλου επιβιβάστηκαν στη Φ/Γ «ΕΛΛΗ» ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης ΠΝ, καθώς και ο δωρητής κ. Παναγιώτης Λασκαρίδης.

        O Αρχηγός ΓΕΝ ευχαρίστησε τον κ. Λασκαρίδη για τη σημαντική συμβολή του στην προαγωγή του επιπέδου της επιχειρησιακής ικανότητας του Πολεμικού Ναυτικού.”

Εδώ να προσθέσουμε ότι δυστυχώς το πρόγραμμα αυτό είναι ένα από τα πολλά που άργησαν κατά πολύ να ολοκληρωθούν και χρειάστηκε η παρέμβαση του κ. Λασκαρίδη για να ολοκληρωθεί.

Στις φωτογραφίες, η φρεγάτα ΈΛΛΗ πλέει δίπλα στο Πλοίο Υποστήριξης  που έκανε δωρεά στο Πολεμικό Ναυτικό ο κ. Λασκαρίδης.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ/ΕΙΔΗΣΗΣ : Πολεμικό Ναυτικό

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί