• Αρχική
  • Άρθρα
  • Οι Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες είχαν 75 χιλιάδες κλήσεις για επεμβάσεις

Οι Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες είχαν 75 χιλιάδες κλήσεις για επεμβάσεις

«Από τις 75 χιλιάδες ειδοποιήσεις που ελήφθησαν από την Προεδρία του Εθνικού Οργανισμού Πληροφοριών (MİT) πέρυσι, οι 7 χιλιάδες μετατράπηκαν σε επιχειρήσεις, σημειώνει τούρκικο δημοσίευμα.

Τον ιστότοπο «www.mit.gov.tr», τον οποίο έκαναν κλικ πάνω από 1,5 εκατομμύρια άνθρωποι το 2020, επισκέφτηκαν περίπου 2 εκατομμύρια 600 χιλιάδες άτομα πέρυσι.

Ο αυξανόμενος αριθμός επισκεπτών αντικατοπτρίστηκε και στον αριθμό των ειδοποιήσεων που έγιναν στην MİT.

Ο αριθμός των ειδοποιήσεων που έγιναν στην ιστοσελίδα του οργανισμού πέρυσι αυξήθηκε 3 φορές σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και έφτασε τις 75 χιλιάδες.

Έχει γίνει γνωστό ότι οι περισσότερες αναφορές αφορούν καταγγελίες- αναφορές για τον τρομοκρατικό οργανισμό FETÖ, PKK/YPG και DAESH. 7 χιλιάδες από αυτές τις καταγγελίες μετατράπηκαν σε επιχειρήσεις.

Ο αριθμός των ειδοποιήσεων που έγιναν στην MİT σε ξένη γλώσσα επίσης αυξήθηκε σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Η MİT έλαβε 1560 ειδοποιήσεις σε μια ξένη γλώσσα το προηγούμενο έτος και 5.818 ειδοποιήσεις έγιναν στα αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ρωσικά και αραβικά πέρυσι.

Έγινε γνωστό ότι η πλειονότητα αυτών των καταγγελιών που στάλθηκαν στην MİT σε διάφορες γλώσσες αφορούσαν τις τρομοκρατικές οργανώσεις PKK/YPG, DAESH και FETÖ.

18 χιλιάδες άτομα έστειλαν τα βιογραφικά τους μέσω του «www.mit.gov.tr/mks» προκειμένου να προσληφθούν στην MİT.

Gazete Duvar, Βαλκανικό Περισκόπιο

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.