Οι Ρώσοι ΞΕΚΛΗΡΙΣΑΝ δεκάδες μισθοφόρους της “ΛΕΓΕΩΝΑΣ των ξένων” – Σφοδροί βομβαρδισμοί στο Νικολάεφ, vid

Είναι από εκείνους που είχε πρωτοκαλέσει ο Ζελένσκι την περασμένη Άνοιξη για να πολεμήσουν.

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις σκότωσαν αρκετές δεκάδες ξένους μισθοφόρους σε επίθεση εναντίον μονάδας της Λεγεώνας των Ξένων που πολεμά στο πλευρό των Ουκρανών κοντά στην Κοσταντίνιβκα, στην περιφέρεια Ντανιέτσκ, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, κατά το οποίο οι περισσότεροι από τους πεσόντες ήταν Πολωνοί.

Η Λεγεώνα των Ξένων, ενταγμένη στον ουκρανικό στρατό, σπάνια δημοσιοποιεί πληροφορίες για τις απώλειές της και δεν δίνει κανένα στοιχείο για τη σύνθεσή της.

Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία βομβάρδισε επίσης θέσεις των ουκρανικών ένοπλων δυνάμεων κοντά στη Ζάιτσεφ, στην περιφέρεια Ντανιέτσκ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, τον Ιγκόρ Κονασένκοφ.

Πυραυλικά πλήγματα προκάλεσαν βαριές απώλειες σε μονάδα του πυροβολικού κοντά στην πόλη Νικολάεφ (νότια), πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με πληροφορίες και από τις δύο πλευρές, οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν οκτώ θέσεις διοίκησης στις περιφέρειας Ντανιέτσκ και Νικολάεφ και κατέστρεψαν επίσης αρκετές αποθήκες πυρομαχικών στη Ντανιέτσκ.

(απεμπε – φωτο:intime)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί