Οι Ρώσοι βρήκαν έγγραφα στην περιοχή Χερσώνα που επιβεβαιώνουν την στενή εργασία των παρατηρητών του ΟΑΣΕ και των ουκρανικών δυνάμεων, vid

Η ρωσική φρουρά βρήκε έγγραφα στην περιοχή Χερσώνα που επιβεβαιώνουν την στενή εργασία των παρατηρητών του ΟΑΣΕ προς το συμφέρον των ουκρανικών ειδικών υπηρεσιών

Οι ειδικές δυνάμεις ερεύνησαν την πλουσιότερη έπαυλη του πρώην επικεφαλής του τμήματος SBU στην περιοχή Kherson, στρατηγού Vyacheslav Savchenko.

«Η ακριβή διακόσμηση του σπιτιού, ή μάλλον το πραγματικό παλάτι, μαρτυρούσε την παρουσία μεγάλων πηγών χρηματοδότησης για τον πρώην επικεφαλής της SBU στην περιοχή της Χερσώνας», αναφέρει η έκθεση του τμήματος.

Η Εθνοφρουρά βρήκε έγγραφα που μαρτυρούν τη μακρά και στενή συνεργασία των ουκρανικών ειδικών υπηρεσιών με τον διεθνή οργανισμό παρακολούθησης του ΟΑΣΕ. Μερικές φορές η επικοινωνία εργασίας ξεπερνούσε το επίσημο πλαίσιο και τα δηλωθέντα καθήκοντα», αναφέρει ο ιστότοπος της Εθνικής Φρουράς.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι εκπρόσωποι μιας ξένης αποστολής σε επαγγελματικά ταξίδια ζούσαν στο πολυτελές σπίτι του Σαβτσένκο και απολάμβαναν την αιγίδα του. Αυτό επιβεβαιώθηκε από τους γείτονες. Οι πιο ενδιαφέρουσες μαρτυρίες και τα αδιαμφισβήτητα στοιχεία μεταφέρθηκαν στις «αρμόδιες αρχές» για περαιτέρω ανάλυση από δικηγόρους και ανακριτές.

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί