Οι Ρώσοι συνεχίζουν κανονικά στο μέτωπο! Σημαντική εξέλιξη στην περιοχή του Χαρκόβου

Αυτά αναφέρθηκαν

Μιλώντας στο TASS ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας, Αντρέι Μαρότσκο, είπε πως Ρώσοι στρατιώτες, έχοντας προωθηθεί σε μια σειρά από περιοχές κοντά σε κατοικημένες περιοχές στην κατεύθυνση Σβάτοφσκο-Κρεμένσκογιε, έχουν ξεκινήσει μάχες για την κατάληψη του Γλουτσένκοβο στην περιοχή του Χαρκόβου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τις τελευταίες ημέρες, οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν αρκετές οχυρωμένες περιοχές των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στις περιοχές των οικισμών Νόβι Μιρ στην περιοχή του Χάρκοβο και Ρεντκόντομπ στην γειτονική ΛΔΝ (σ.σ. Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ).

«Καταφέραμε επίσης να προχωρήσουμε βορειοδυτικά του οικισμού Νοβομιχαΐλοβκα στην ΛΔΝ και να καταλάβουμε νέες γραμμές και θέσεις εκεί. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη ενεργά μέτρα για την απελευθέρωση του οικισμού Γκλουτσένκοβο στην περιοχή του Χάρκοβο», δήλωσε ο Μαρότσκο.

photo αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί