Οι Ρώσοι κατέστρεψαν αποθήκη πυρομαχικών στο Νικολάεφ – Ετοιμάζεται εκκένωση του Χάρκοβου!

Oι ρωσικές πυραυλικές δυνάμεις έπληξαν τη νύχτα το Νικολάεφ καταστρέφοντας μεγάλη αποθήκη πυρομαχικών στα πλαίσια της αποδυνάμωσης των ουκρανικών γραμμών άμυνας της πόλης.

Σημειώνεται ότι οι Ρώσοι έχουν φτάσει 20 χλμ. έξω από την πόλη με μία αιφνιδιαστική προέλαση τις τελευταίες ημέρες και όλα δείχνουν πως τον Σεπτέμβριο θα επιχειρήσουν την κατάληψή της.

Στο μέτωπο του Μπάκχμουτ στο Ντόνμπας η μάχη για το προάστιο Κοντέμα στα νότια της πόλης φαίνεται πως θα είναι νικηφόρα για τους Ρώσους καθώς ήδη οι εθελοντές της Wagner ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν ότι έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον κατά το μεγαλύτερο μέρος την κατάληψή του.

Οι Ρώσοι κατά τον Αύγουστο δεν πραγματοποίησαν επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας προφανώς αποσκοπώντας στην αναδιάταξη των δυνάμεών τους, στην κατά τόπους ενίσχυσή τους και στην στρατολόγηση και εκπαίδευση ρωσόφωνων από τους τοπικούς πληθυσμούς.

Σε ότι αφορά το Χάρκοβο, η κατάσταση των Ουκρανών είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς η πόλη έχει περικυκλωθεί από τρεις κατευθύνσεις πλην της δυτικής.

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί