Οι Ρώσοι κατέλαβαν Ozaryanivka και Zelenopolye στο Μπάκχμουτ – Ετοιμάζεται ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ αντεπίθεση

Ο ρόλος των Αμερικανών καθοριστικός για χτυπήματα κατά των ρωσικών δυνάμεων...

Οι Ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν την προέλασή τους νοτίως του Μπάκχμουτ με σκοπό να διακόψουν τον ανεφοδιασμό των 30.000 Ουκρανών και Δυτικών μισθοφόρων που βρίσκονται μέσα στην πόλη, καταλαμβάνοντας τα χωριά Ozaryanivka και Zelenopolye.

Ήδη από χθες ο δυτικός αυτοκινητόδρομος του Μπάχμουτ έχει τεθεί εντός της εμβέλειας του ρωσικού Πυροβολικού και οι Ρώσοι «σφυροκοπούν» κάθε ουκρανική προσπάθεια για ανεφοδιασμό.

Μετά από πολλούς μήνες, υπάρχει ρωσική διείσδυση στο μέτωπο του Μπάκχμουτ, που σημαίνει πως το «νοικοκύρεμα» των στρατιωτικών δυνάμεων που έχει κάνει ο επικεφαλής των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία, Σεργκέι Σουροβίκιν αρχίζει να έχει σοβαρά αποτελέσματα.

ΧΑΡΚΟΒΟ και ΖΑΠΟΡΟΖΙΕ

Τις τελευταίες εβδομάδες, μετά την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων από την δεξιά όχθη του Δνείπερου, η ουκρανική διοίκηση μεταφέρει τις απελευθερωμένες δυνάμεις από την κατεύθυνση της Χερσώνας σε άλλες, συμπεριλαμβανομένου του Ζαπορόζιε, Ντόνετσκ, Soledar και Starobelskoe.

Εάν η αποστολή δυνάμεων στο Ντόνετσκ και το Μπαχμούτ συνδέεται με την ανάγκη διατήρησης αμυντικών γραμμών, τότε στις περιοχές Zaporozhye και Χαρκόβου σχηματίζεται μια δύναμη κρούσης για μια μαζική επίθεση.

▪Στο Χάρκοβο, το Volchansk, το Izyum και το Balakliya, έχουν ενισχυθεί τα μέτρα κινητοποίησης: όλοι οι πολίτες άνω των 18 καλούνται και στέλνονται για ταχεία εκπαίδευση σε διάφορα πεδία εκπαίδευσης στην περιοχή.

▪Στο ίδιο το Χάρκοβο, στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας καταλαμβάνουν κτίρια πολιτικών υποδομών, συμπεριλαμβανομένων σχολείων, παιδικών σταθμών και νοσοκομείων. Υπάρχουν ακόμη πολλοί ξένοι μισθοφόροι στην πόλη που έχουν εγκατασταθεί σε εδάφη βιομηχανικών συγκροτημάτων.

▪Μονάδες του ναζιστικού συντάγματος «Azov», καθώς και του τάγματος «Kraken», μεταφέρθηκαν στις περιοχές Χαρκόβου και Volchansky που συνορεύουν με την περιοχή Belogorod.

▪Αμερικανοί εκπαιδευτές έφτασαν στην περιοχή Sumy, επικεφαλής της εκπαίδευσης των ουκρανικών μονάδων σε Akhtyrka και Krasnopolye.

▪Κινητές ομάδες αναγνώρισης επιχειρούν κατά μήκος των συνόρων με τη Ρωσική Ομοσπονδία, δίνοντας πληροφορίες για στόχους πυροβολικού μεγάλης εμβέλειας υψηλής ακρίβειας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Η κορυφαία προτεραιότητα για την πολιτική ηγεσία της Ουκρανίας είναι να ανακτήσει τον έλεγχο του πυρηνικού σταθμού Zaporizhzhya. Οι διαπραγματεύσεις της ρωσικής αντιπροσωπείας με τον ΔΟΑΕ δεν θα αλλάξουν τη θέση των αρχών του Κιέβου για την ανάγκη κατάληψης του σταθμού από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

Η μεταφορά ενός αυξανόμενου αριθμού μονάδων στην περιοχή του Χάρκοβο επιβεβαιώνει τα σχέδια των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας για διεξαγωγή μιας μεγάλης κλίμακας επίθεσης.

Οι φήμες για μια επικείμενη επίθεση στην περιοχή του Μπέλγκοροντ μοιάζουν περισσότερο με μια επιχείρηση ενημέρωσης με στόχο να σπείρει τον πανικό στον πληθυσμό της περιοχής και σε τμήματα των κινητοποιημένων. Αυτό διευκολύνεται επίσης από τις καθημερινές απεργίες σε συνοριακούς οικισμούς, όπως η πόλη Shebekino.

Επομένως, σε αυτή την περίπτωση, το πιο πιθανό χτύπημα είναι προς την κατεύθυνση του Starobelsk με στόχο να σπάσει τις ρωσικές άμυνες, να καταρρεύσει το μέτωπο και να πάει βαθιά στο LPR.

photo telegram

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί