Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, ο αυτοκινητόδρομος Κρασνοαρμέισκ-Πάβλογκραντ, ο οποίος αποτελεί την βασική διαδρομή ανεφοδιασμού των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή, τέθηκε υπό στενό έλεγχο πυρός των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων. Όπως δήλωσε στο TASS, ο Ιγκόρ Κιμακόφσκι, σύμβουλος του επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, ο δρόμος δέχεται συνεχώς επιθέσεις πυροβολικού και μη επανδρωμένων αεροσκαφών, ενώ παρακολουθείται και από αέρος.
«Ο δρόμος Κρασνοαρμέισκ-Πάβλογκραντ δέχεται τώρα σφοδρά, συνεχή πυρά από το πυροβολικό μας και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη FPV. Αυτός είναι ένας βασικός δρόμος ανεφοδιασμού για την εχθρική ομάδα στο Κρασνοαρμέισκ και η μετακίνηση κατά μήκος του είναι σχεδόν αδύνατη», δήλωσε ο Κιμακόφσκι.
Πρόσθεσε ότι οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις προσπαθούν ήδη να χρησιμοποιήσουν επαρχιακούς δρόμους και παρακαμπτήριους δρόμους, οι οποίοι επίσης δέχονται χτυπήματα από ρωσικά drones. «Τώρα οι ουκρανικοί σχηματισμοί πρέπει να κάνουν μια παράκαμψη για να παράσχουν τις δυνάμεις τους στο Κρασνοαρμέισκ (ουκρανική ονομασία – Ποκρόφσκ)», κατέληξε ο συνομιλητής του πρακτορείου.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εποχή αβεβαιότητας: «Η παγκόσμια τάξη έχει αμετάκλητα αλλάξει»
- Σπάνια μετάλλαξη δίνει σε αλεπού απόχρωση που δεν έχετε ξαναδεί (Photo)
- ΟΑΣΘ-Θεσσαλονίκη: Αυστηροποιούνται τα πρόστιμα για όσους δεν έχουν εισιτήρια
- Βοηθάει στρατιωτικά η Ρωσία το Ιράν; Επίσημα το διαψεύδει, αλλά…
- Το Πακιστάν συνεχίζει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον του Αφγανιστάν έπειτα από προσωρινή παύση
- Τραμπ: Οι χώρες του NATO δεν έχουν κάνει “απολύτως τίποτα” για να βοηθήσουν με το Ιράν
- ΥΠΑΑΤ: 45 προσλήψεις για την αντιμετώπιση της ευλογιάς αιγοπροβάτων – Ποιες ειδικότητες ζητούνται
- Έκθεση διαπιστώνει ανησυχητική αύξηση του αριθμού των πυρηνικών όπλων
- 35χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικό με τσεκούρι στους Αμπελόκηπους
- Κυρ. Μητσοτάκης για αύξηση κατώτατου μισθού: Τον είχαμε παραλάβει το 2019 στα 650 ευρώ









