Οι Κινέζοι «υποκλίθηκαν» στον Πούτιν: Αυτό που έφτιαξε είναι ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ

Τι αναφέρθηκε σχετικά πρόσφατα

Στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες τονίζουν ότι η Ουκρανία δεν έχει τίποτα στα μανίκια της για να αντιμετωπίσει τις ρωσικές βόμβες FAB-3000 και ισχυρίζονται ότι το νέο βλήμα μπορεί να παίξει κρίσιμο ρόλο στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση.

 «Η Ρωσία ξεκίνησε την μαζική παραγωγή βομβών που αποτελούν κρίσιμη απειλή για τον ουκρανικό στρατό», μετέδωσε, από την πλευρά του, το Κινεζικό Εθνικό Ραδιόφωνο.

«Αφού η Ρωσία είχε βελτιώσει την βόμβα FAB-3000, η καταστροφική της δύναμη έγινε ακόμη πιο τρομερή. Το εν λόγω όπλο δικαιολογεί πλήρως το όνομά του ως υπερβόμβα», δήλωσε ο στρατιωτικός παρατηρητής Shao Yunling.

Το όπλο σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ασταμάτητο από τις τρέχουσες άμυνες του Κιέβου.

«Η αεράμυνα που διαθέτει αυτή την στιγμή η Ουκρανία είναι ανίκανη να αναχαιτίσει αυτές τις «υπερβόμβες», πράγμα που σημαίνει ότι τα χερσαία στρατεύματα του Κιέβου είναι εντελώς ευάλωτα σε αυτές τις οβίδες», πρόσθεσε ο Σάο.

Πιστεύει ότι το FAB-500 θα έχει σοβαρό αντίκτυπο στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση και θα γίνει μοιραία απειλή για την Ουκρανία.

«Ο [Ρώσος Υπουργός Άμυνας] Σεργκέι Σόιγκου ενημερώθηκε ότι η παραγωγή εναέριων βομβών FAB-500 έχει αυξηθεί, η παραγωγή FAB-1500 έχει διπλασιαστεί και από φέτος τον Φεβρουάριο η μαζική παραγωγή FAB-3000 έχει αυξηθεί επίσης», έχει ανακοινώσει η Ρωσία!

Οι ειδικοί τονίζουν ότι η βόμβα ολίσθησης FAB-3000 μπορεί να καταστρέψει εχθρικά οχυρά που μπορεί να φαίνονται αδιαπέραστα.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-AP POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί