Ο τουρκικός στρατός καταρρέει στην Λιβύη – Οι Ρώσοι ετοιμάζουν νέο χτύπημα στον Ερντογάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Βαραίνει το κλίμα για την Άγκυρα...

Τις τελευταίες μέρες οι επιχειρήσεις του LNA κατά των υποστηριζόμενων από την Τουρκία δυνάμεων του Σάρατζ( GNA) έχουν αυξηθεί σε ένταση και γνωρίζουν εδαφικά κέρδη από αυτή τη δράση τους.

Στις μάχες για το Αμπού Γκριάν, το οποίο είναι ένα σημαντικό σταυροδρόμι νοτιοανατολικά της Μισράτα υπήρξαν βαριές απώλειες εκατέρωθεν με την πλάστιγγα να γέρνει υπέρ των δυνάμεων του Χαφτάρ που έχουν αεροπορική υποστήριξη από αεροσκάφη και ελικόπτερα.

Οι Σύριοι μισθοφόροι έχουν υποστεί απώλειες στο Αμπού Γκριάν και στα περίχωρα της Τρίπολης ενώ η αντιαεροπορική ομπρέλα που είχαν προσπαθήσει να στήσουν οι Τούρκοι στο αεροδρόμιο του Mitiga της Τρίπολης έχει υποστεί καταστροφές από τους βομβαρδισμούς του LNA.

Σε συνέχεια των αψιμαχιών αυτών στα περίχωρα της Τρίπολης η κατάσταση έχει φθορά και μόνο φθορά για τις δυνάμεις του GNA που έχουν λάβει και τουρκικό εξοπλισμό. Στο παρακάτω βίντεο δύο τουρκικά όχηματα μεταφοράς προσωπικού ACV-15 που έχουνεγκαταλειφθεί από τις δυνάμεις του GNA, πέφτουν στα χέρια των υποστηρικτών του Χαφτάρ.

https://twitter.com/LNA2019M/status/1244813673652260865

Ταυτόχρονα χθες ο LNA κατάφερε να καταρρίψει άλλο ένα UACV Bayraktar των Τούρκων που επιχειρεί στη Λιβύη με τις δυνάμεις του LNA να έχουν προκαλέσει δυασσανάλογα μεγάλες απώλειες στο πολυδιαφημισμένο τουρκικό μέσο.

https://twitter.com/LNA2019M/status/1244782665968074752

Εμείς ευχόμαστε στους Λίβυους του LNA, πάντα τέτοια και με το καλό να εκδιώξουν την Τουρκιά από τα εδάφη τους, την ίδα ώρα που μαθαίνουμε πως οι Ρώσοι ετοιμάζουν νέες επιθετικές ενέργειες κατά των ισλαμιστών και των τούρκων συμμάχων τους στην Β.Συρία, μετά την φονική επίθεση, η οποία επέφερε πάνω από 100 νεκρούς τούρκους.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί