Ο ρωσικός στρατός παρέλαβε τα πρώτα ανασχηματισμένα τανκ T-90M

Η νέα τροποποίηση των αρμάτων μάχης T-90A έχει ένα αυτοματοποιημένο σύστημα πυρός και ένα βαρέως τύπου πυροβόλο Kord 12,7 mm, που μπορεί να λειτουργήσει εξ αποστάσεως. Τα πρώτα ανασχηματισμένα τανκ T-90M Proryv (Breakthrough) παρελήφθησαν από τον ρωσικό στρατό και, μάλιστα, από το Μηχανοκίνητο Τμήμα Τυφεκιοφόρων, τα οποία έχουν τροποποιημένα χαρακτηριστικά, όπως ανέφερε ο Σεργκέι Κίσελ, […]

Η νέα τροποποίηση των αρμάτων μάχης T-90A έχει ένα αυτοματοποιημένο σύστημα πυρός και ένα βαρέως τύπου πυροβόλο Kord 12,7 mm, που μπορεί να λειτουργήσει εξ αποστάσεως.

Τα πρώτα ανασχηματισμένα τανκ T-90M Proryv (Breakthrough) παρελήφθησαν από τον ρωσικό στρατό και, μάλιστα, από το Μηχανοκίνητο Τμήμα Τυφεκιοφόρων, τα οποία έχουν τροποποιημένα χαρακτηριστικά, όπως ανέφερε ο Σεργκέι Κίσελ, διοικητής του πρώτου στρατού αρμάτων μάχης της δυτικής στρατιωτικής περιοχής.


Συγκεκριμένα, ο κ. Κίσελ υποστήριξε το εξής:

«Αυτά είναι τα νέα άρματα μάχης, έχουν λάβει νέους πυργίσκους και ισχυρότερους κινητήρες. Τα τανκ είναι εξοπλισμένα με ένα πολυκαναλικό πεδίο που τους επιτρέπει να πυροβολούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας».
Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των τανκ είναι η ικανότητα ανταλλαγής πληροφοριών μέσω διαδικτύου με άλλα άρματα μάχης, σύμφωνα με τον κ. Κίσελ, ο οποίος υποστήριξε ότι οι στρατιώτες έχουν ήδη ολοκληρώσει την εκπαίδευσή τους για τον χειρισμό.

Το T-90M είναι μια εκδοχή του T-90A. Η κύρια διαφορά από τους προηγούμενους τύπους, είναι α) ο νέος πυργίσκος με πολλαπλά στρώματα οπλισμού, β) ο χώρος αποθήκευσης τροποποιημένων πυρομαχικών, ο οποίος τοποθετείται έξω από τον θάλαμο μάχης και γ) το στόχαστρο 2Α82 του άρματος μάχης, που χρησιμοποιείται σε άλλο ρωσικό τανκ, το Armata.

ΠΗΓΗ: Sputnik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί