Ο Πούτιν στέλνει ΕΠΙΛΕΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Τσετσένων στο Ντονμπάς – ΒΙΝΤΕΟ

Από το Γκρόζνι, στρατιώτες από τέσσερις επίλεκτες ειδικές δυνάμεις της Ρωσικής Εθνοφρουράς πέταξαν στη ζώνη ειδικών επιχειρήσεων.

Στις τάξεις των συμμαχικών στρατευμάτων θα εκτελούν τα καθήκοντα που όρισε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ.

Πρόκειται για το σύνταγμα Akhmat-Khadji-Kadyrov που φέρει το όνομα του Ήρωα της Ρωσίας, το τάγμα “Νότος”, η ειδική μονάδα OMON Akhmad-Grozny, καθώς και το σύνταγμα προστασίας πετρελαίου και φυσικού αερίου της Δημοκρατίας της Τσετσενίας, το σύνταγμα “Βορράς”, μονάδα της ΟΜΟΝ και αστυνομικό σύνταγμα προστασίας περιουσίας.

Οι στρατιώτες έφυγαν από το διεθνές αεροδρόμιο του Γκρόζνι για την ζώνη ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στο Ντονμπάς.

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί