Ο Ντ.Τραμπ ξεκαθαρίζει την θέση του, για το Ιράν: Δεν θα αρθούν οι κυρώσεις

ΗΠΑ-Ιράν: Η Ουάσινγκτον δεν θα προχωρήσει σε άρση των κυρώσεων προκειμένου να διαπραγματευθεί με το Ιράν, δηλώνει ο Ντόναλντ Τραμπ… Πιο αναλυτικά: Οι ΗΠΑ δεν θα προχωρήσουν σε άρση των κυρώσεων σε βάρος του Ιράν προκειμένου να διαπραγματευθούν, όπως ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter αργά χθες, απαντώντας όπως φαίνεται […]

ΗΠΑ-Ιράν: Η Ουάσινγκτον δεν θα προχωρήσει σε άρση των κυρώσεων προκειμένου να διαπραγματευθεί με το Ιράν, δηλώνει ο Ντόναλντ Τραμπ…

Πιο αναλυτικά: Οι ΗΠΑ δεν θα προχωρήσουν σε άρση των κυρώσεων σε βάρος του Ιράν προκειμένου να διαπραγματευθούν, όπως ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter αργά χθες, απαντώντας όπως φαίνεται σε συνέντευξη του Ιρανού υπουργού Εξωτερικών στο περιοδικό Der Spiegel.

«Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών λέει ότι το Ιράν θέλει να διαπραγματευθεί με τις ΗΠΑ, αλλά θέλει άρση των κυρώσεων. @FoxNews @OANN Όχι Ευχαριστώ!», ήταν το μήνυμα του Τραμπ στο Twitter αργά χθες, πρώτα στα αγγλικά και ύστερα στα φαρσί.

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Μοχαμάντ Τζαβάντ Ζαρίφ απάντησε σήμερα αναρτώντας στο Twitter απόσπασμα από την συνέντευξή του στο Der Spiegel που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή.

«@realdonaldtrump (Ο Ντόναλντ Τραμπ) είναι καλύτερο να βασίζει τα σχόλια και τις αποφάσεις του για την εξωτερική πολιτική σε στοιχεία, αντί στους τίτλους του @FoxNews ή τους μεταφραστές φαρσί», ανέφερε ο Ζαρίφ στην ανάρτησή του.

Συμπέρασμα: Η κόντρα των Ηνωμένων Πολιτειών με το Ιράν, κρατάει ακόμα αλλά πλέον υπάρχει φως στο τούνελ. Αν και επίσημα οι Αμερικανοί δεν δέχονται να αποσύρουν τις κυρώσεις που έχουν επιβάλει στο Ιράν, βλέπουμε ότι υπάρχει η ιδέα (σαν προοπτική), αρκεί να μην εφαρμοστεί για λόγους διπλωματίας. Κοινώς, οι Αμερικανοί στην παρούσα φάση, θα ήθελαν να υπάρχει ειρήνη με το Ιράν, χωρίς να φανεί ότι υποχωρούν.

photo:eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί