Νέο SOS από Κριμαία! ΦΛΕΓΟΝΤΑΙ αποθήκη ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ και εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας, vid

Δολιοφθορά, ουκρανική επίθεση ή...κάτι άλλο;;;

Όλα δείχνουν πως ο Αύγουστος δεν θα είναι και τόσο…ανέμελος σε σχέση με τους δύο προηγούμενους καλοκαιρινούς μήνες στην Κριμαία.

Έτσι λίγες ημέρες μετά τις ισχυρές εκρήξεις σε αεροπορική βάση της ρωσικής χερσονήσου, μας έρχονται νέα βίντεο για “ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ” σε διάφορα “ευαίσθητα” σημεία.

Αυτόπτες μάρτυρες μοιράζονται βίντεο από την έκρηξη της αποθήκης πυρομαχικών. Η διοίκηση του χωριού Mayskoye στην Κριμαία επιβεβαιώνει αυτές τις πληροφορίες και αναφέρει ότι έχει ξεκινήσει η εκκένωση. Η περιοχή είναι πλέον αποκλεισμένη από τον στρατό.

Ακούγονται συνεχώς εκρήξεις από το σημείο.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Κριμαίας Σεργκέι Ακσιόνοφ, που μετέβη στο σημείο, δύο άμαχοι τραυματίστηκαν. Στις 09:15 ώρα Ελλάδος συνεχίζονταν οι εκρήξεις, ανέφερε ο Ακσιόνοφ στο Telegram.

Όπως ανακοινώθηκε, στο Dzhankoi ο τοπικός σιδηρόδρομος υπέστη σοβαρές ζημιές και ως εκ τούτου διεκόπησαν οι συρμοί.

Νωρίτερα είχαν διαρρεύσει βίντεο με νέα πυρκαγιά σε σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι σημερινές φωτιές δείχνουν να είναι “ακίνδυνες”, τόσο ως προς τις απώλειες ανθρώπινης ζωής, όσο και ως προς τις “ζημιές” που τυχόν θα προκληθούν στη ρωσική πλευρά.

Είναι στημένες από την ίδια τη Ρωσία ή πρόκειται για χτυπήματα Ουκρανών; Προετοιμάζουν για κάτι “μεγάλο” την γεμάτη τουρίστες Κριμαία;

Τα αναπάντητα ερωτήματα όλο και αυξάνονται:

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί