Νέο σόου από Wagner: «Είτε ο Πούτιν θα σας σκίσει, είτε ο ρωσικός λαός»

Συνεχίζονται τα φθηνά επικοινωνιακά κόλπα από τη ρωσική πλευρά, με πρωταγωνιστή το αφεντικό της Wagner.

Ο Γεβγκένι Πριγκόζιν, αρχηγός της παραστρατιωτικής οργάνωσης-εταιρείας Wagner, κατηγόρησε τους στρατιώτες του τακτικού στρατού της Ρωσίας ότι εγκαταλείπουν τις θέσεις τους στο Μπαχμούτ λίγη ώρα μετά την παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα για τον εορτασμό της νίκης της Σοβιετικής Ενωσης κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Σήμερα, η μία από τις μονάδες του υπουργείου Άμυνας εγκατέλειψε μία από τις πτέρυγες του μετώπου. Εγκατέλειψαν τις θέσεις τους, το έβαλαν στα πόδια.

Γιατί το Κράτος δεν καταφέρνει να υπερασπισθεί την χώρα; Αυτήν την στιγμή τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το στρατιωτικό σας καθήκον. Η ασφάλεια της χώρας εξαρτάται σήμερα από εσάς, το μέλλον της χώρας μας, του λαού μας εξαρτάται από εσάς.


Η Ημέρα της Νίκης είναι η νίκη των προγόνων μας. Δεν αξίζαμε ούτε ένα κομματάκι αυτής της νίκης (…) Υπάρχει ένα έγκλημα που ονομάζεται “καταστροφή του ρωσικού λαού” (…) Και αυτό εδώ δεν είναι παρά μια μικρή ομάδα.

Δεν θα φύγουμε από το Μπαχμούτ, θα παραμείνουμε μερικές μέρες ακόμα, θα πολεμήσουμε παρά ταύτα, θα τα βολέψουμε.

Αν όλα αυτά γίνονται για να εξαπατηθεί ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων, τότε, είτε αυτός ο αρχηγός θα σας σκίσει τον κ…, είτε ο ρωσικός λαός, που θα είναι οργισμένος αν ο πόλεμος χαθεί».

(απεμπε-EPA photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί