Νεκρή Ζώνη: Το ΝΑΤΟ θα γεμίσει με καρκίνους την Ουκρανία – Δείτε πως αντέδρασε ο Βαλασόπουλος, vid

Οργή για την χρήση απεμπλουτισμένου ουρανίου, η οποία παραπέμπει στον όλεθρο της Γιουγκοσλαβίας

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν απάντησε στην ανακοίνωση της Βρετανίας ότι θα στείλει πυρομαχικά απεμπλουτισμένου ουρανίου στην Ουκρανία, όπλα που είχαν χρησιμοποιηθεί στην Γιουγκοσλαβία και προκαλεί, καρκίνους και παραμορφώσεις.

Μάλιστα επιστήμονες εκτιμούν πως όποια δύναμη χρησιμοποιεί τέτοιους είδους όπλα έχει πάρει την απόφαση πως δεν την απασχολεί πια ποιοι άνθρωποι θα ζουν στην περιοχή που θα βομβαρδιστεί.

Με πιο απλά λόγια Αμερικανοί και σύμμαχοι δημιουργούν μια νεκρή ζώνη στα σύνορα της Ρωσίας, αδιαφορώντας για τις ανθρώπινες ζωές.

Η Δύση αποφάσισε να πολεμήσει «μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό» και όχι μόνο με λόγια, σχολίασε ο Πούτιν για τα σχέδια.

Κατά τη διάρκεια μιας κοινής συνέντευξης Τύπου με τον αρχηγό του κράτους της Κίνας Xi Jinping, σύμφωνα με το κανάλι RBC , είπε :

“Φαίνεται ότι η Δύση αποφάσισε να πολεμήσει εναντίον της Ρωσίας μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις. Από αυτή την άποψη, ωστόσο, θα ήθελα να σημειώσω ότι αν συμβεί αυτό, η Ρωσία θα αναγκαστεί να κάνει το ίδιο για να αντιδράσει».

Θα απαντήσει ο Πούτιν ρίχνοντας αντίστοιχα όπλα σε χώρες της Δύσης;;;

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, έκανε λόγο για «γιουγκοσλαβικό σενάριο».

Στο Telegram έγραψε :

«Το γιουγκοσλαβικό σενάριο: Αυτοί οι πύραυλοι όχι μόνο σκοτώνουν, αλλά και δηλητηριάζουν το περιβάλλον και προκαλούν καρκίνο στους κατοίκους αυτών των χωρών».

Το θέμα θίχτηκε και στην ελληνική τηλεόραση, με τον ανταποκριτή στην Γερμανία, Παντελή Βαλασόπουλο, να δηλώνει με κυνικό τρόπο, πως όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί, αν η Ρωσία δεν εισέβαλε στην Ουκρανία. Εν ολίγοις στην Δύση δικαιολογούν την χρήση αυτών των φονικών όπλων, ρίχνοντας ξανά την ευθύνη στην Ρωσία, η οποία απλά υπερασπίζεται τον ζωτικό της χώρο με τους Αμερικανούς να είναι εκείνοι που διένυσαν χιλιάδες χιλιόμετρα για να ανοίξουν πολεμικό μέτωπο κατά της Μόσχας, αναβαθμίζοντας πλέον τους βομβαρδισμούς σε καρκινογόνα λαίλαπα κατά αμάχων!!!

Δείτε:

photo freepik

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί