Το 1959, χώρες υπέγραψαν την Συνθήκη της Ανταρκτικής, καθιστώντας παράνομο για οποιονδήποτε να ταξιδεύει νότια του 60ου Παράλληλου χωρίς κυβερνητική άδεια. Αυτή η Συμφωνία, ισχυρίζονται ΜΜΕ στις ΗΠΑ έχει πλέον παραβιαστεί.
Σχετικά πρόσφατα, ο πληροφοριοδότης και αυτοεκπαιδευμένος ερευνητής Eric Hecker ισχυρίστηκε πως υπάρχει εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία στον Νότιο Πόλο ικανή να προκαλεί σεισμούς.
Και δεν είπε μόνο αυτό! Την αλήθεια φυσικά την έχει πει μόνο ο Λιακόπουλος γράφοντας για την Ανταρκτική και την υπόγεια πόλη Καντάθ!!!
Όπως σημείωσε μεταξύ άλλων ο Hecker:
«Έχω ήδη δώσει όλες τις σχετικές πληροφορίες και το βάρος των εγγράφων, στην επιτροπή πληροφοριών της Γερουσίας.
Με ενημέρωσαν ότι όλες οι πληροφορίες μου θα ηχογραφηθούν για δημόσια εγγραφή και θα κοινοποιηθούν στο Κογκρέσο.
Το 2010, επιλέχθηκα να κατέβω στον σταθμό του Νότιου Πόλου στην Ανταρκτική για ένα ολόκληρο χρόνο, από την Υπηρεσία “Raytheon Polish Services” ως 3ος υπάλληλος εργολάβος του “Εθνικού Επιστημονικού Ιδρύματος”.
Λειτουργούσα με διπλή ιδιότητα, ως ειδικευμένος υπάλληλος και πυροσβέστης.
Οι ευθύνες μου απαιτούν να είμαι πιο ενημερωμένος από το μεγαλύτερο μέρος του πληρώματος μου και μου πρόσφεραν πλήρη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις.
Η τεχνολογία του σταθμού στο Νότιο Πόλο, σίγουρα μπορεί να κάνει αυτό που παρουσιάζεται ως πρωταρχικός σκοπός και δυστυχώς πολύ περισσότερο.
(…)
Υπάρχει μια συσκευή παραγωγής σεισμών!
Υπάρχει ένα σύστημα ELF, στο σταθμό του Νότιου Πόλου. Όταν έφτασα, μου είπαν ότι ήταν απενεργοποιημένος, αποσυναρμολογημένος και εντελώς άχρηστος.
Ανακάλυψα ότι, αυτό το σύστημα είναι στην πραγματικότητα πλήρως ενεργοποιημένο, λειτουργεί και χρησιμοποιείται με άλλα συστήματα και για κακόβουλους σκοπούς.
Έγινα μάρτυρας εγώ ο ίδιος, ενός πολύ ισχυρού πράσινου λέιζερ να εκτοξεύεται από την κορυφή αυτής της εγκατάστασης στο σύμπαν. Αυτό πιστεύω ότι είναι μια δευτερεύουσα μορφή επικοινωνίας μεγάλης εμβέλειας ή ενός αμυντικού συστήματος».
Δείτε το βίντεο:
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΤΑΘ – Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ:
photo αρχείου freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χειροπέδες σε σωφρονιστικό υπάλληλο – Εισήγαγε ναρκωτικά από ΗΠΑ Ισπανία και Βρετανία
- Τι επέτρεψε η Πορτογαλία σε αμερικανικά αεροσκάφη, αρκεί να μην βομβαρδίζουν πολιτικές υποδομές στο Ιράν
- Το βίντεο έγινε παγκόσμιο viral: Επικίνδυνο ψάρι δαγκώνει θανάσιμα ακόμη και κομμένο στα 2
- Δήμος Αθηναίων: Τοποθετούνται φωλιές για χελιδόνια και πετροχελίδονα στην καρδιά της πόλης
- Οι βρετανικές αρχές απαγόρευσαν την είσοδο στον Κάνιε Γουέστ λόγω «αντισημιτικών σχολίων»
- Όρμπαν προς Ρωσία: “Στη διάθεσή σας”
- Ώρες αγωνίας για το Ιράν – Τι αναφέρει ο ΟΗΕ – Σε ποιούς μοιράζονται προληπτικά χάπια ιωδίου
- Εξεταστική με tablet από τέλη Μαΐου για τους φοιτητές του ΑΠΘ – Ποιοι οι 6 άξονες δράσεων φοιτητικής μέριμνας
- Καταβολή αδειοδωρόσημου Πάσχα 2026 σε εργατοτεχνίτες οικοδόμους
- Τ. Θεοδωρικάκος: Στηρίζουμε την περιφέρεια με μεγάλες επενδύσεις και 700 νέες θέσεις εργασίας









