Ρωσία: Περικυκλώσαμε το Artemovsk (Μπακχμούτ) – Τεράστιο πλήγμα για τις ΗΠΑ και τον Ζελένσκι

Το Artemovsk περικυκλώθηκε, δήλωσε ο βοηθός του αναπληρωτή επικεφαλής της DPR, Yan Gagin, στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού Rossiya 24.

Η βασική στρατηγική πόλη Artemovsk (Bakhmut) έχει «περικυκλωθεί επιχειρησιακά» από τις ρωσικές δυνάμεις, σύμφωνα με τον βοηθό αρχηγό του Donetsk (DPR).

“Οι δυνάμεις μας κλείνουν τον δακτύλιο έξω από την πόλη. Τώρα γίνονται μάχες για τον έλεγχο του αυτοκινητόδρομου Chasov Yar – Artemovsk “, είπε.

“Εν μέρει η διαδρομή είναι ήδη υπό έλεγχο, έχουν ήδη υποχωρήσει ομάδες που μετέφεραν προμήθειες. Νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου να πούμε πως ο δρόμος έχει ήδη τεθεί υπό έλεγχο και θα πως έχει καταληφθεί όλο το Αρτέμοβσκ», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον Gagin, ο ρωσικός στρατός επιτέθηκε σε ουκρανικές συνοδείες που κινούνταν κατά μήκος αυτής της οδικής σύνδεσης, που είναι η τελευταία διαδρομή για προμήθειες σε ουκρανικές μονάδες στο Artemovsk.

Το Artemovsk (ουκρανική ονομασία – Bakhmut) βρίσκεται στο ελεγχόμενο από το Κίεβο τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, βόρεια της Gorlovka . Τις τελευταίες εβδομάδες, σκληρές μάχες διεξάγονται εκεί. Σύμφωνα με τον ιδρυτή της ομάδας Wagner Yevgeny Prigozhin, η απελευθέρωση της πόλης θα σταματήσει την ουκρανική επίθεση προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

scr

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί