«H ρωσική πλευρά έχει πληροφορίες ότι η Γαλλία προετοιμάζει ήδη ένα στρατιωτικό απόσπασμα που θα σταλεί στην Ουκρανία· Στο αρχικό στάδιο θα ανέλθει σε περίπου 2 χιλιάδες άτομα».
Αυτό δήλωσε ο διευθυντής της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών (SVR) της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Σεργκέι Ναρίσκιν, σύμφωνα με το TASS!
«Σύμφωνα με στοιχεία που έλαβε η Ρωσική Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών, ετοιμάζεται ήδη μια ομάδα για αποστολή στην Ουκρανία. Στο αρχικό στάδιο, θα είναι περίπου 2 χιλιάδες άτομα», είπε.
Ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών σημείωσε ότι ο γαλλικός στρατός φοβάται ότι μια τέτοια μονάδα δεν θα μεταφερθεί αθόρυβα στην Ουκρανία! Θα γίνουν νόμιμος στόχος προτεραιότητας για επιθέσεις από ρωσικές δυνάμεις.
Σύμφωνα με τον διευθυντή της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών, ο γαλλικός στρατός φοβάται ότι μια τόσο σημαντική μονάδα δεν θα μπορέσει να μεταφερθεί αθόρυβα στην Ουκρανία και να σταθμεύσει εκεί. “Έτσι, θα γίνει νόμιμος στόχος προτεραιότητας για επιθέσεις από τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις. Αυτό σημαίνει ότι θα υποστεί τη μοίρα όλων των Γάλλων που έχουν έρθει ποτέ στο έδαφος του Ρωσικού Κόσμου”, κατέληξε ο Ναρίσκιν, ο οποίος θύμισε στους Γάλλους την πανωλεθρία και το Βατερλώ του Ναπολέοντος!
Νωρίτερα, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, μετά τα αποτελέσματα της διάσκεψης για την Ουκρανία, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, δεν απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο αποστολής χερσαίων δυνάμεων δυτικών χωρών στη ζώνη ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τεχεράνη: Το Στενό του Χορμούζ θα παραμείνει κλειστό στους “εχθρούς” μας
- Ιράν-Φρουροί της Επανάστασης: το πετρελαιοφόρο που χτυπήσαμε στα χωρικά ύδατα του Κατάρ είναι ισραηλινό
- Το Ιράν φέρεται να εξαπέλυσε την Τετάρτη την μεγαλύτερη ομοβροντία πυραύλων κατά του Ισραήλ από την έναρξη του πολέμου
- Αυξήθηκε στο 44,9% η ασφάλιση οχημάτων για φυσικές καταστροφές μετά την υποχρεωτικότητα
- ΕΟΕ: «Καμπανάκι» για την όραση των παιδιών από την απουσία συστηματικών οφθαλμολογικών ελέγχων
- Ηχηρή δεξιά ανάρτηση Τραμπ! Θέλει να φέρει τα πάνω-κάτω στις ΗΠΑ;
- Billboard 200: Στην κορυφή των charts οι Κορεάτες BTS με το «ARIRANG»
- Α. Τζιτζικώστας από Ρουμανία: Ο άξονας Ελλάδας-Βουλγαρίας-Ρουμανίας ενισχύει τη γεωπολιτική θέση των 3 χωρών
- Aγορά άνθρακα: Αλλαγές στο Σύστημα Εμπορίας Εκπομπών προτείνει η Κομισιόν
- Έκθεση σε φυτοφάρμακα και καρκίνος: Σοκάρουν τα αποτελέσματα έρευνας









