ΜΜΕ: Άρματα μάχης Μ1Α2 Abrams κατά της Ρωσίας θα στείλουν οι ΗΠΑ! Σκηνικό ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ

Προς «άρση των αντιρρήσεων» για την αποστολή αρμάτων Abrams στην Ουκρανία

Σκηνικό Γ’ΠΠ εκτυλίσσεται πλέον στις περιοχές του Ντονμπάς και της Χερσώνας όπου μαίνονται οι μάχες μεταξύ ρωσικών, ουκρανικών και μισθοφορικών δυνάμεων των δύο πλευρών: Οι ΗΠΑ σύμφωνα με πληροφορίες, ανακοινώνουν την αποστολή αρμάτων μάχης Μ1Α2 Abrams στην Ουκρανία.

Πλέον με τόσο βαριές δυτικές μονάδες, όπως τα Μ1Α2 Abrams και τα γερμανικά LEOPARD2, αλλά και την ανάληψη της αεράμυνας της με τους χιλιάδες δυτικούς μισθοφόρους, πρόκειται περί ένοπλης σύγκρουσης Δύση με Ρωσία, δηλαδή για έναν Γ’ΠΠ χωρίς μέχρι στιγμής την χρήση πυρηνικών όπλων.

Σύμφωνα με τους New York Times οι οποίοι επικαλούνται πηγή από το περιβάλλον του Αμερικανού Προέδρου, Τζο Μπάιντεν, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα ανακοινώσουν αποστολή αρμάτων μάχης Abrams M1 στο Κίεβο.

Κάνοντας στροφή 180 μοιρών, οι ΗΠΑ φαίνεται ότι θα άρουν τις αντιρρήσεις τους για την αποστολή αμερικανικών αρμάτων μάχης M1 Abrams στην Ουκρανία και μια ανακοίνωση για το θέμα αυτό μπορεί να γίνει ακόμη και εντός της εβδομάδας, γράφει η εφημερίδα Wall Street Journal.

Η κίνηση αυτή έρχεται σε συνέχεια της «διστακτικότητας» από την πλευρά της Γερμανίας να στείλει Leopard 2 αλλά και να δώσει την απαραίτητη άδεια σε άλλες χώρες να το πράξουν.

photo freepik

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί