Αναφορές από το Λευκορωσικό έδαφος θέλουν δεκάδες συρμούς από τη Ρωσία να εισέρχονται στο Λευκορωσικό έδαφος από 4 διαφορετικά συνοριακά περάσματα, κατάφορτα με ρωσικό τροχαίο στρατιωτικό υλικό αλλά και άλλα υλικά και να ξεφορτώνονται, άγνωστο που, εντός της Λευκορωσικής επικράτειας.
Αναφορές θέλουν τις αμαξοστοιχίες να διαβαίνουν το Μίνσκ και το Γκόμελ αλλά μετά.. χάνονται τα ίχνη τους με το προφανές, ότι κατευθύνονται προς τα ουκρανικά σύνορα να είναι εύλογες αλλά όχι σίγουρες. Οι Ουκρανοί σε κάθε περίπτωση είναι αναγκασμένοι να τάξουν δυνάμεις τους στα βόρεια σύνορά τους, ανεξάρτητα από το αν θα δεχθούν επίθεση από αυτή την κατεύθυνση ή όχι, μειώνοντας με αυτό τον τρόπο τις διαθέσιμες δυνάμεις τους για το ανατολικό και νότιο μέτωπά τους.
Ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση είναι ότι εντοπίστηκαν επί των αμαξοστοιχιών και τροχοφόρα οχήματα ραδιοβιολογικού πολέμου το οποία προήλθαν από αντίστοιχη μονάδα του Ρωσικού Στρατού που εδράζεται στο Ruzino της Άπω Ανατολής, δείγμα μόνο των μονάδων που έχουν μεταφερθεί από τα ανατολικά τις τελευταίες μέρες.
The closest unit to Ruzhino station is 16th Radiation, Biological and Chemical Defence Brigade of the Eastern Military District based in Lesozavodsk.
— CIT (en) (@CITeam_en) January 17, 2022
One of the vehicles seen on the train matches an RHM-6 Chemical Reconnaissance Vehicle. pic.twitter.com/CDI4rPeGKe
Και μόνο η θέα μονάδων ραδιοβιολογικού πολέμου σημαίνει ότι οι Ρώσοι ετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα, περιλαμβανομένου ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος συνδυαζόμενου με πλήρης κλίμακας συμβατικό πόλεμο.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Μαδρίτη ανακαλεί τον Ισπανό πρέσβη στο Τελ Αβίβ για διαβουλεύσεις
- «Ανυπόφορη αιμορραγία»! Πρωτοφανή λόγια για την κατάσταση της Γαλλίας
- Η στιγμή που ο Τραμπ βάζει ρεπόρτερ στη θέση της: «Μεταδίδεις fake news», video
- BRICS: Παράγοντας έντασης ο αμερικανικός στόλος στην Καραϊβική
- Νετανιάχου μετά το μακελειό στην Ιερουσαλήμ: Βρισκόμαστε σε πόλεμο κατά της τρομοκρατίας
- Προφυλακιστέος, μετά την απολογία του, ο 17χρονος που άρπαξε το βρέφος από τον Πειραιά
- Γάλλος ποδηλάτης δρόμων αντοχής συνελήφθη και προφυλακίστηκε στη Ρωσία
- Μερτς: Τα ιμπεριαλιστικά σχέδια του Πούτιν δεν θα σταματήσουν στην κατάκτηση της Ουκρανίας
- Σπανουδάκης: “Από το 1975 πιστεύω στον Χριστό και μιλάω γι’ Αυτόν σε κάθε ευκαιρία”
- Στη Ριβάλτα της βόρειας Ιταλίας τελείται η κηδεία του Τζόρτζιο Αρμάνι
Κύρια Θέματα

















