ΜΕΓΑ ΚΑΖΟ των Αμερικανών!!! Καθηλώθηκαν όλα τα F-35! ΠΡΟΒΛΗΜΑ στα καθίσματα εκτίναξης πιλότου

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ!!! ΤΕΦΑΡΙΚΙΑ!!! ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!

Οι Αμερικανοί καθηλώνουν όλα τα F-35, σχεδόν 500 αεροπλάνα, αφού η διοίκηση τακτικής αεροπορίας ACC (Air Combat Command) της USAF ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ότι υπάρχει πρόβλημα με το σύστημα εκτίναξης πιλότου!!!

Πρόκειται για τον μηχανισμό –«ρουκέτα», που όταν ενεργοποιείται από τον πιλότο σε περίσταση ανάγκης, εκτινάσσει το κάθισμα από το πιλοτήριο και μάλιστα υπό συνθήκες «Zero-Zero», δηλαδή ακόμη και από μηδενικό ύψος και μηδενική ταχύτητα.

Τα F-35 καθηλώθηκαν για να «επιταχυνθεί η διαδικασία επιθεώρησης» των καθισμάτων εκτίναξης, δήλωσε εκπρόσωπος της Διοίκησης Μάχης της Αεροπορίας στο Breaking Defense. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ!!! ΤΕΦΑΡΙΚΙΑ!!!

Μόνο μετά την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων και του πόσο εκτεταμένο είναι το πρόβλημα, θα ληφθεί απόφαση για την άρση της καθήλωσης.

Το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό δήλωσε επίσης ότι έχει καθηλώσει στο έδαφος έναν άγνωστο αριθμό αεροσκαφών του, δήλωσε εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού στο Breaking Defense, ενώ απέκρυψε τον συγκεκριμένο αριθμό για λόγους επιχειρησιακής ασφάλειας.

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί