Κυρίαρχος Πούτιν: «Έδεσε» για πρώτη φορά φρεγάτα στην Σ. Αραβία – Στο καναβάτσο οι ΗΠΑ, vid

Μετά πως να μην σκέφτονται τον τρίτο παγκόσμιο;;;

Η ρωσική φρεγάτα Admiral Gorshkov έγινε το πρώτο ρωσικό πολεμικό πλοίο που έδεσε στην Σαουδική Αραβία. Το πλοίο επέστρεφε σταμάτησε στο ισλαμικό λιμάνι της Τζέντα για «διήμερη ανάπαυση του πληρώματος και ανεφοδιασμό», σύμφωνα με αξιωματούχο της ρωσικής πρεσβείας.

Η φρεγάτα, εξοπλισμένη με υπερηχητικούς πυραύλους κρουζ Zircon, επρόκειτο να αναχωρήσει από την Σαουδική Αραβία μετά από δύο ημέρες και να κατευθυνθεί στο Tartus της Συρίας για συντήρηση.

Η φρεγάτα μήκους 135 μέτρων, οπλισμένη με κατευθυνόμενους πυραύλους, έφυγε από την βορειοδυτική ρωσική πόλη Μούρμανσκ στις 4 Ιανουαρίου σε ένα μακρύ ταξίδι προς το Κέιπ Τάουν, το Durban και τον κόλπο Richards στην Νότια Αφρική, όπου πραγματοποίησε ναυτικά γυμνάσια!!! πριν αποπλεύσει για το Chabahar του Ιράν, όπου έλαβε χώρα άλλη μια στρατιωτική άσκηση.

Τον περασμένο μήνα, η Ρωσία δήλωσε ότι είχε ξεκινήσει ναυτικές ασκήσεις με την Κίνα και το Ιράν στην Αραβική Θάλασσα, με στόχο την ενίσχυση των δεσμών με τις δύο χώρες.

Με άλλα λόγια ο Πούτιν δυναμώνει σημαντικά στις θάλασσες και δένει σε λιμάνια που άλλοτε έδεναν οι Αμερικανοί!!! Πώς να μην σκέφτονται μετά στην Ουάσινγκτον τον τρίτο παγκόσμιο;;;

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί