Και τώρα ΕΛΑΤΕ!!! Κοινές ασκήσεις ΡΩΣΙΑΣ, ΚΙΝΑΣ, ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑΣ και ΙΝΔΙΑΣ έρχονται να ΤΡΑΝΤΑΞΟΥΝ τον πλανήτη, vid

Στο πλαίσιο των ανανεωμένων μαζικών στρατιωτικών ασκήσεων της Κίνας στα ανοιχτά της νήσου Ταϊβάν και μελλοντικών κοινών γυμνασίων από την Νότια Κορέα και τις Ηνωμένες Πολιτείες, το κινεζικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την συμμετοχή του στις ρωσικές στρατιωτικές ασκήσεις την Τετάρτη.

Ο επονομαζόμενος Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός της Κίνας θα λάβει μέρος στις ασκήσεις «Vostok-2022» της Ρωσίας υπό το φως των επικείμενων κοινών καλοκαιρινών ασκήσεων μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων της Νότιας Κορέας και των ΗΠΑ, με τον πλανήτη να κρατάει την ανάσα του!

Αυτό αναφέρεται στην ανακοίνωση του κινεζικού υπουργείου Άμυνας την Τετάρτη.

Γράφουν οι Κινέζοι χαρακτηριστικά:

«Σύμφωνα με το ετήσιο σχέδιο συνεργασίας μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων και των δύο χωρών και τις συμφωνίες τους, ο Κινεζικός Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός θα στείλει σύντομα μέρος των ενόπλων δυνάμεών του στην Ρωσία για να συμμετάσχει στις ασκήσεις Vostok-2022».

Ο κινεζικός στρατός τόνισε ότι στόχος των ασκήσεων είναι η ενίσχυση της ρεαλιστικής και φιλικής συνεργασίας και η ενίσχυση της αμυντικής ικανότητας.

Στα τέλη Ιουλίου, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε τις στρατηγικές στρατιωτικές ασκήσεις Vostok-2022. Το πρακτορείο ανέφερε ότι οι ασκήσεις θα πραγματοποιηθούν στα πεδία εκπαίδευσης της Ανατολικής Στρατιωτικής Περιφέρειας και θα διαρκέσουν από τις 30 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου.

Στις αρχές Αυγούστου, το υπουργείο Άμυνας της Λευκορωσίας επιβεβαίωσε ότι θα είναι επίσης εκεί. Θα συμμετάσχουν επίσης στρατιωτικοί ηγέτες από την Ινδία, το Τατζικιστάν, την Μογγολία και άλλες χώρες.

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί