Opnieuw zijn twee commandacentra van Islamic Jihad vernietigd o.a Amar Abu Tir, een bevelhebber van de raketeenheid van de Islamitische Jihad in het Khan Yunis-gebied van de Gazastrook gebruikte deze centra pic.twitter.com/5VvUSduAvJ
— Joop Soesan 🇮🇱🇳🇱 (@JoopSoesan) May 12, 2023
lsraeli jets bomb a residential apartment west of Gaza. pic.twitter.com/aHE3qpRouY
— TIMES OF GAZA (@Timesofgaza) May 12, 2023
Δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με αναφορές, σε αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, ανέφεραν σήμερα το απόγευμα παλαιστινιακές ιατρικές πηγές.
Σύμφωνα με ένα μέλος του Ισλαμικού Τζιχάντ, ο ένας από τους νεκρούς από το πλήγμα σε πολυκατοικία είναι υψηλόβαθμο στέλεχος αυτής της ένοπλης παλαιστινιακής οργάνωσης. Πρόκειται για τον Ιγιάντ αλ Χασάνι, ηγετικό στέλεχος της ένοπλης πτέρυγας του Ισλαμικού Τζιχάντ.
Από την Τρίτη, 33 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στον παλαιστινιακό θύλακα από ισραηλινά πλήγματα, με βάση τον πιο πρόσφατο απολογισμό από το υπουργείου Υγείας της Παλαιστίνης. Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε στο Ισραήλ.
(με πληροφορίες από protothema. gr / photo: pixabay)